Δ. Στρατούλης: Συγκαλυμμένη απόλυση η εργασιακή εφεδρεία

Παράνομη και αντισυνταγματική χαρακτήρισε την εργασιακή εφεδρεία ο Δημήτρης Στρατούλης του ΣΥΡΙΖΑ, και τόνισε ότι όσα τρικ και αν εφεύρει η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να κρύψει το αποκρουστικό πρόσωπό της, δηλαδή τη συγκαλυμμένη απόλυση που οδηγεί στην οριστική κατάρρευση των ήδη διαλυμένων δημόσιων υπηρεσιών. Η δήλωση του Δημήτρη Στρατούλη «Η εργασιακή εφεδρεία

με όποια μορφή κι αν την εφαρμόσουν είναι αντισυνταγματική και παράνομη Όσα τρικ και αν εφεύρει η κυβέρνηση για την εργασιακή εφεδρεία, όποια μορφή και αν της δώσει, με όποια συσκευασία και αν την παρουσιάσει, δεν θα μπορέσει να κρύψει το αποκρουστικό πρόσωπό της, ότι δηλαδή είναι συγκαλυμμένη αντισυνταγματική και παράνομη απόλυση και οδηγεί στην οριστική κατάρρευση των ήδη διαλυμένων δημόσιων υπηρεσιών. Στην εργασιακή εφεδρεία δεν πρέπει να περάσουν οι εργαζόμενοι αλλά οι βάρβαρες μνημονιακές πολιτικές της τρικομματικής κυβέρνησης ΝΔ.

Δ. Στρατούλης: Συγκαλυμμένη απόλυση η εργασιακή εφεδρεία | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Σχετικά άρθρα:ΣΥΡΙΖΑ: «Η εργασιακή εφεδρεία είναι μέτρο κοινωνικής γενοκτονίας»Φ. Κουβέλης: «Η εργασιακή εφεδρεία δεν πρέπει να υπάρξει»«Η εργασιακή εφεδρεία δεν πρέπει να υπάρξει»
Keywords
Τυχαία Θέματα