Εις υγείαν του κορόιδου ….

Γράφει ο Μάκης Μοσχοβούδης

Αφού τάισαν με τα ψέματά τους περί επαναδιαπραγμάτευσης ή σταδιακής απαγκίστρωσης το εκλογικό σώμα , ήρθε η ώρα για μια ακόμη φορά να πληρώσει το μάρμαρο ο Έλληνας Πολίτης . Το μνημόνιο θα εφαρμοστεί και η νέα κυβέρνηση πιστή στις δεσμεύσεις της θα ρίξει , όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο για όσους ήξεραν και δεν φοβήθηκαν προεκλογικά , όλο το βάρος στις πλάτες των εργαζομένων , των συνταξιούχων

, των μικρομεσαίων επαγγελματιών , δηλ. των συνήθως υπόπτων σε αυτόν τον τόπο .

Ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε με την τρόικα και τους διαβεβαίωσε , ως καλός μαθητής των Βρυξελλών και του ΔΝΤ , ότι  η κυβέρνηση θα υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της κλπ , κλπ . Κουβέντα για επαναδιαπραγμάτευση .

Από την άλλη μεριά , οι ‘’αριστεροί’’ της υπόθεσης  μάλλον προσπαθούν να ερμηνεύσουν αυτό το περί απαγκίστρωσης που είχαν πει  . Και προς τούτο ψάχνουν σε διάφορα λεξικά .

Έτσι , το πολιτικό παιχνίδι συνεχίζεται με τους γνωστούς όρους του  . Οι πολιτικοί αυτής της κατηγορίας να λένε ψέματα προεκλογικά , να υπόσχονται και μόλις κατακτήσουν τους κυβερνητικούς θώκους να μας προσγειώνουν ανώμαλα .

Άντε παιδιά και σε ανώτερα , γιατί τώρα με την ‘’αντιμνημονιακή συνιστώσα’’ στην παρέα σας διαθέτετε  και το ιδεολογικό άλλοθι που σας έλλειπε και τόσο απλόχερα σας πρόσφερε η ‘’αριστερά της ευθύνης ‘’ .  Για το ποιος θα πληρώσει το τραπέζι ; Χρόνια τώρα το ξέρουμε . Εις υγείαν του κορόιδου , Ελληνικού Λαού .

Σχετικά άρθρα:

Χωρίς τον ξενοδόχοΤα ρέστα σαςΑκόμη δεξιότερα το ΠΑΣΟΚ

Εις υγείαν του κορόιδου …. | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα