Ερχεται στην Ελλάδα για συναυλίες η Paris Hilton

Ερχεται στην Ελλάδα η χρυσή κληρονόμος, Paris Hilton. Η εκκεντρική και ζωηρή κληρονόμος που βάζει φωτιά στο Hollywood με το πέρασμά της έχει προγραμματίσει να επισκεφτεί τη χώρα μας μέσα στις επόμενες ημέρες!

Αυτή τη φορά ο λόγος που τη φέρνει στην Ελλάδα δεν είναι ο έρωτας αλλά επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η ξανθιά σεξοβόμβα προμοτάρει

την ολοκαίνουργια δισκογραφική της δουλειά κάνοντας περιοδεία σε όλο τον κόσμο. Ετσι, μετά τη Βραζιλία, η Πάρις Χίλτον σχεδιάζει να βρεθεί στην Ελλάδα όπου θα συνδυάσει δουλειά με ολιγοήμερες διακοπές.

Η εκρηκτική καλλονή τελείωσε την ηχογράφηση του νέου της album και τώρα ετοιμάζεται να γυρίσει όλο τον κόσμο προκειμένου να δώσει συναυλίες. Στο πλαίσιο της περιοδείας της έχει εντάξει και την Ελλάδα. Η Πάρις Χίλτον πρόσφατα βρέθηκε στα MTV Movie Awards όπου σε συνέντευξή της στο CNN δήλωσε πως είναι πολύ ενθουσιασμένη που θα γυρίσει όλο τον κόσμο.

«Είμαι πολύ χαρούμενη με το album. Περιέχει μουσική που είναι παθιασμένη και το λατρεύω. Το πρώτο single θα έχει τίτλο «After Midnight»» δήλωσε η ίδια.

Πρώτος σταθμός της χρυσής κληρονόμου είναι η Βραζιλία, ενώ προς το τέλος Ιουνίου με αρχές Ιουλίου θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε και στην Ελλάδα. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που θα επισκεφτεί τη χώρα μας, αφού έχει γνωρίσει τις ομορφιές της από πρώτο χέρι.

Η Πάρις έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στους γόνους γνωστών εφοπλιστικών οικογενειών. Η σχέση της με τον Σταύρο Νιάρχο είχε γίνει γνωστή στο διεθνές jet set μέσα από αποκαλυπτικότατες φωτογραφίες από κοινές τους εξόδους που δημοσιεύτηκαν σε περιοδικά, ενώ μετά τον χωρισμό τους ακολούθησε η σχέση της με τον Πάρη Κασιδόκωστα.

Μάλιστα οι δυο τους είχαν περάσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές βολτάροντας στα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου. Τότε η Πάρις δήλωνε γοητευμένη από την ομορφιά του ελληνικού τοπίου και παρά το γεγονός πως η σχέση της με τον Ελληνα γόη έληξε άδοξα, φαίνεται πως δεν την ενοχλεί να ξεναγηθεί μόνη της αυτή τη φορά στα ελληνικά νησιά.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πού θα εμφανιστεί και ποια είναι η ακριβής ημερομηνία της άφιξής της στην Ελλάδα, ωστόσο περιμένουμε σύντομα λεπτομέρειες.
Espressonews.gr

Σχετικά άρθρα:

Στεναχωρημένη η Paris Hilton!Έρχεται στην Ελλάδα ο ΣαββίδηςΗ Δέσποινα Βανδή στο επιτυχημένο project του εξωτερικού που έρχεται στην Ελλάδα!

Ερχεται στην Ελλάδα για συναυλίες η Paris Hilton | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα