Φορ Ζεσουάλδο, σέντερ φορ!

Η διαφαινόμενη πρόκριση του ΠΑΟ στα play-off του Champions League εκτός από τα ταμεία της ομάδος με αρκετά εκατομμύρια ευρώ γεμίζει και με ευθύνες την ίδια την ομάδα. Φυσικά κανείς δεν πρόκειται να στήσει λαϊκά δικαστήρια έξω από τη Λεωφόρο σε περίπτωση αποκλεισμού, αλλά αν μίτοι άλλο περιμένουν να δουν μια ομάδα που στη χειρότερη θα πέσει μαχόμενη και θα ζεστάνει τον κόσμο σε μια μεταβατική περίοδο για το τριφύλλι.

Στα μάτια τα δικά

μου ο κ. Φερέιρα σαν προπονητής έχει εξαιρετικό μάτι στις μεταγραφές και με το κατάλληλο υλικό είναι ικανός να πάρει την πρόκριση στους ομίλους και με αρκετή τύχη να κοντράρει στα ίσια τον αιώνιο αντίπαλό του Ολυμπιακό που αυτή τη στιγμή βρίσκεται πολύ πιο μπροστά. Ήδη ο Σισόκο έδωσε εξαιρετικά δείγματα γραφής και μαζί με τους Κουίνσι, Λάζαρο, Ζεκά και τον οργανωτικό μέσο που θα αποκτηθεί αναμένεται να αποτελέσουν μια πολύ δυνατή μεσοεπιθετική γραμμή. Με την άμυνά του ενισχυμένη με το Βελάσκες το μοναδικό κομμάτι που φαίνεται να λείπει στο πράσινο παζλ είναι ένας ικανός επιθετικός με έφεση στο τελείωμα. Γιατί και πέρσι εκεί ήταν που πονούσε η ομάδα και ας καλυπτόταν το πρόβλημα το πρώτο μισό της σεζόν λόγω της ρέντας του Λέτο. Ο Τοτσέ δεν μπόρεσε ποτέ να ανταποκριθεί στο ρόλο του βασικού φορ ενώ ο Πετρόπουλος από την πλευρά του δεν μπόρεσε να αφομοιώσει τα θέλω του τεχνικού του. Και επειδή σε παιχνίδια με θεωρητικά ασθενέστερους αντίπαλους –που αυτά κρίνουν τα πρωταθλήματα στο τέλος- το εύκολο γκολ λύνει τα πόδια των παιχτών είναι σημαντικό να υπάρχει αυτός ο παίχτης στο ρόστερ για να τα «καθαρίζει».

Τέλος επειδή μια ομάδα κατακτά τίτλους όταν δουλεύουν όλα ρολόι, σημαντικό ρόλο θα παίξει η διοικητική σταθερότητα στις τάξεις των πρασίνων, ώστε παίκτες και προπονητικό τιμ να αφοσιωθούν στα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα.

Πηγή: postgame.gr

Σχετικά άρθρα:

Ζεσουάλδο εμπιστοσύνηςΡώσο σέντερ απέκτησε ο Άρης

Φορ Ζεσουάλδο, σέντερ φορ! | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα