Φτάνει πια

Γράφει ο Μάκης Μοσχοβούδης

Όλη αυτή την προεκλογική περίοδο βιώνουμε στιγμές πολιτικής σχιζοφρένειας .

Ιδιαίτερα μετά το αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου , οι μέχρι πρότινος κυρίαρχοι δικομματικοί συνέταιροι , ΝΔ και ΠΑΣΟΚ  , με την πλήρη στήριξη των συστημικών ΜΜΕ προσπαθούν με τον πλέον εξόφθαλμο τρόπο να μας οδηγήσουν σε διαζύγιο με την κοινή λογική .

Επιτίθενται στην αριστερά για όλα τα δεινά του τόπου , λες και ήταν η αριστερά εκείνη

που κυβέρνησε τα τελευταία τριάντα χρόνια .

Αυτά τα μνημονιακά κόμματα εγκαλούν την αριστερά για την σημερινή οικονομική , πολιτική και κοινωνική κατάσταση , λες και ήταν η αριστερά εκείνη που είχε την εξουσία και την δυνατότητα να λαμβάνει αποφάσεις .

Οι εκπρόσωποι – συνέταιροι αυτών των μνημονιακών κομμάτων τολμούν να κουνάνε το δάκτυλο στην αριστερά , μη νοιώθοντας έστω και για τα μάτια του κόσμου να λογοδοτήσουν για αυτά που έπραξαν και προκάλεσαν όσα μύρια προβλήματα στην καθημερινή ζωή των πολιτών .

Οι άνθρωποι αυτοί που ανερυθρίαστα παρουσιάζονται στα ΜΜΕ προκαλούν το δημόσιο αίσθημα . Μας ‘’δουλεύουν’’ , αδιαφορώντας για το γεγονός ότι προσβάλλουν την νοημοσύνη μας .

Ακούω και βλέπω τον εκπρόσωπο της ΝΔ κ. Μιχελάκη και όσο και να προσπαθώ , αδυνατώ να διακρίνω το ελάχιστο ίχνος αυτοκριτικής για το κόμμα του και τον αρχηγό του που υπέγραψε το μνημόνιο και τους εφαρμοστικούς νόμους , με τα γνωστά αποτελέσματα για την Ελληνική κοινωνία .

Απεναντίας οργίζομαι για την προκλητικότητα με την οποία  επιτίθεται στην αριστερά και αισθάνομαι ότι με κοροϊδεύει , ότι θέλει να με παραπλανήσει .

Καταλαβαίνω ότι όλη η προσπάθειά του είναι να υφαρπάξει την ψήφο μου για να συνεχίσει την εφαρμογή του μνημονίου , γιατί πολύ απλά σε αυτό πιστεύει , γιατί η πολιτική του κόμματός του είναι απόλυτα ταυτισμένη με το μνημόνιο .

Παρακολουθώ την κ. Φώφη Γεννηματά και μονολογώ για το πολιτικό θράσος της κομματικής της εξουσίας , του πρώην αλλά και του τωρινού αρχηγού της που με δική τους ευθύνη οδήγησαν την Χώρα στην τρόικα και το ΔΝΤ .

Περισσότερο θυμώνω γιατί οι ηγεσίες και των δυο αυτών μνημονιακών κομμάτων είναι αμετανόητες . Συνεχίζουν να υποστηρίζουν τα μνημόνια που η περαιτέρω εφαρμογή τους θα προκαλέσουν την ολική καταστροφή .

Ε όχι . Φτάνει πια . Δεν θα τους το επιτρέψουμε . Δεν είναι μακριά η 17η Ιουνίου .

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Φτάνει πια | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα