Γiάννης Αλαφούζος:"I Will Survive"!

Το τραγούδι “ I Will Survive ” που τραγούδησαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του αγώνα με την Μάριμπορ θα πρέπει να το τραγουδάει σε καθημερινή βάση ο Γιάννης Αλαφούζος, ειδικά μετά το φιάσκο των εκλογών της Παναθηναϊκής Συμμαχίας! Κανονικά, οι εκλογές θα έπρεπε να κηρυχτούν άκυρες όχι από νομικής άποψης, αλλά από πλευράς ουσίας! Γιατί το να ψηφίζουν 1096…νοματαίοι, σε σύνολο 3.557 εγγεγραμμένων μελών, δηλαδή περίπου

ένας στους 3.5 συνιστά τεράστια αποτυχία, και μάλιστα επτά από αυτούς έριξαν άκυρο και ένας "λευκό", δηλαδή τελικά τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 1088! Η «Συμμαχία» απέτυχε γιατί : --Ο Αλαφούζος δεν μπορούσε να προβλέψει από την περασμένη άνοιξη, πως το επίπεδο της φτώχειας του Ελληνα θα συνέχιζε, και θα συνεχίσει, να κατεβαίνει --Κακώς απέκλεισε από τις εκλογές αυτούς που έδωσαν το ποσό των 20 ευρώ ---Τα «γερά» πορτοφόλια» του Παναθηναϊκού, αν εξαιρέσεις ένα-δύο, δεν συγκινούνται με τίποτα! --Δεν έχει μπει σε πορεία η κατασκευή του νέου γηπέδου στον Βοτανικό (ή οπουδήποτε αλλού). Το ότι δεν χτίστηκε το γήπεδο είναι η μεγαλύτερη «ήττα» στην ιστορία του Παναθηναϊκού και κάποια στιγμή πρέπει να γραφτεί αν βιβλίο για το πώς καμιά διοίκηση ΔΕΝ κατάφερε να πιέσει την πολιτεία και τους πολιτικούς, ώστε να ξεκινήσει το νέο γήπεδο. Πάντως αν τελικά καταφέρει ο Αλαφούζος να ξεκινήσουν τα έργα για το γήπεδο, θα αναδειχτεί ως τον μεγαλύτερο ευεργέτη του «τριφυλλιού»! Από την άλλη ο Αλαφούζος προβληματίζεται και με αυτούς που…ορέγονται τη Λεωφόρο και γι’ αυτό έσπευσε να ετοιμάσει το «Απόστολος Νικολαίδης» προκειμένου να αγωνίζεται η ομάδα, από τον Ιανουάριο… Όσο να’ ναι, θα το σκεφτεί καλά το…Προεδρικό Διάταγμα για να στείλει καμιά μπουλντόζα για να...αναπλάσει τη Λεωφόρο.

Γiάννης Αλαφούζος:"I Will Survive"! | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Σχετικά άρθρα:Αλαφούζος: Mας πολεμάει ο ΟλυμπιακόςΤο μεγάλο λάθος που εοιμάζεται να κάνει ο Αλαφούζος!Το μεγάλο λάθος που ετοιμάζεται να κάνει ο Αλαφούζος!
Keywords
Τυχαία Θέματα