Η «ανακύκλωση» της ιταλικής κουζίνας

Το πασίγνωστο πάθος των Ιταλών για το καλό φαγητό δεν εμποδίζει, πια, σχεδόν τους μισούς να «ανακυκλώνουν» τα φαγητά της προηγούμενης ημέρας για να ετοιμάσουν καινούργια πιάτα, σε μια προσπάθεια να εξοικονομήσουν χρήματα.

Η «ανακύκλωση» της ιταλικής κουζίνας | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Σχετικά άρθρα:»Πάγωσε» τον μισθό του ο Πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας«Λουκέτο» ιταλικής αεροπορικής εταιρείας εν μέσω διακοπώνΑνακύκλωση στο Δήμο Αμπελοκήπων
Keywords
Τυχαία Θέματα