Η απάντηση της Ρένας Δούρου στην «Δημοκρατία»

Έχω αποφασίσει να μην απαντώ σε τέτοιου είδους ανυπόστατα δημοσιεύματα, που τροφοδοτούν με ψεύδη τον Ελληνικό λαό δηλώνει στο parapolitika.gr η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία».

«Δυστυχώς και η πολιτική το σύμπαν ολόκληρο είναι πλέον κίτρινα…τους υπουργούς δεν τους βάλαμε εμείς στις θέσεις τους, ούτε θα εργαζόμαστε σε έναν χώρο μόνο αν οι υπουργοί

είναι της αρεσκείας μας. Το συγκεκριμένο Ινστιτούτο, δεν είναι του Άκη Τζοχατζόπουλου ή του Γιάννου Παπαντωνίου αλλά άνηκε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Γυρνώντας από τις σπουδές μου στο εξωτερικό έστειλα ένα βιογραφικό το 2001 και προσλήφθηκα αμέσως χωρίς να έχω κάποιον να βοηθήσει ως είθισται… κάθισα σε αυτό δύο χρόνια και το το 2003 παραιτήθηκα.

Αυτά τα δύο χρόνια που δούλεψα ως αναλύτρια, δεν είχα δει ποτέ τους υπουργούς…αλλά γνώρισα πολύ σημαντικές προσωπικότητες και επιστήμονες που πέρασαν από εκεί συνεργαστήκαμε και έμαθα αρκετά πράγματα.

Φτάνει με αυτά τα δημοσιεύματα πάει πολύ…πια!!!»

Πηγή: Παραπολιτικά

Σχετικά άρθρα:

Νίκος Χουντής: Υπάρχει ακόμα δημοκρατία στην Ελλάδα;Βορίδης-Γεωργιάδης προσχωρούν στην Νέα ΔημοκρατίαΝέα επίθεση Καρατζαφέρη στη Νέα Δημοκρατία

Η απάντηση της Ρένας Δούρου στην «Δημοκρατία» | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα