Η Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ είναι Νίκη του Λαού

Η Ευρώπη αλλά και ολόκληρος ο κόσμος έχει στραμμένα τα βλέμματα στην Χώρα μας . Η σταθερή άνοδος της Αριστεράς έχει προκαλέσει πολλαπλά συναισθήματα . Από την μια η ντόπια και η διεθνής αντιδραστική τάξη που κάνει το παν για να μπει εμπόδιο στην διαφαινόμενη νίκη της αριστεράς και από την άλλη οι Έλληνες εργαζόμενοι , συνταξιούχοι , μικρομεσαίοι και οι εξαθλιωμένοι της Πατρίδας μας μαζί με τους Ευρωπαϊκούς Λαούς που περιμένουν μια τέτοια νίκη για να αναθαρρήσουν .

  Η Ελληνική κοινωνία αυτήν την Κυριακή κρατά τις τύχες της στα χέρια της !

Ενα μεγάλο

ΟΧΙ του ελληνικού λαού στη Γερμανοκρατούμενη ΕΕ και στο ληστρικό ΔΝΤ θα σηματοδοτήσει ένα άλλο δρόμο ελληνικής ελπίδας με παγκόσμια σημασία.

Η υπερψήφιση του ΣΥΡΙΖΑ θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην νεώτερη Μεταπολιτευτική Ιστορία μας και θα σηματοδοτήσει ριζοσπαστικές αλλαγές στο πολιτικό , κοινωνικό και οικονομικό πεδίο .

Στο χέρι όλων των αριστερών δυνάμεων, στο χέρι των λαϊκών δυνάμεων, είναι να αξιοποιήσουμε τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ για να διευρύνουμε και όχι για να κλείσουμε ορίζοντες.

Τα μνημονιακά κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και οι πολιτικοί παρατρεχάμενοί τους  πρέπει να υποστούν μια ακόμη ήττα , μεγαλύτερη και καθοριστικότερη αυτή την φορά .

Την Κυριακή 17 Ιουνίου ψηφίζουμε για την Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ , μια Νίκη που ανήκει σε όλους τους Πολίτες , σε ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία που βρίσκεται τα τελευταία δυο χρόνια στο καναβάτσο .

Ήρθε η ώρα να σηκωθεί και να αξιώσει ένα καλύτερο παρόν και μέλλον .

Είναι μπροστά μας η ευκαιρία . Ας μην την χάσουμε . Τώρα είναι η ώρα . Στις 17 Ιουνίου ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ  για να μείνει ζωντανή η ελπίδα της δημιουργίας και της ανασυγκρότησης .

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Η Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ είναι Νίκη του Λαού | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα