Ισοπαλία για Ξάνθη

Γκολ και θέαμα απο SKODA ΞΑΝΘΗ και Εθνικό Γαζώρου στα Πηγάδια. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκορ 2-2 σε ένα γήπεδο που ήταν γεμάτο από κόσμο, ενώ παρόντας ήταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Πανόπουλος.

Στο 25′, μετά από όμορφη ομαδική προσπάθεια στην κόντρα επίθεση, οι Μάνταλος – Γκατσολάρι συνεργάστηκαν και ο τελευταίος έδωσε την ασίστ στον Αλτιπαρμακόφσκι, που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.
Στο 47′, ο Βασιλακάκης εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την σέντρα του

Μπαξεβανίδη και με κεφαλιά πέτυχε το 2-0. Το 2-1 σημείωσε ο Ζυγκερίδης στο 75′ με όμορφο μακρινό σουτ και στο 88′ ο Χαριτίδης με σέντρα-σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η SKODA ΞΑΝΘΗ ξεκίνησε το παιχνίδι με τους: Λοντίγκιν, Μπέρτο, Μπαξεβανίδη, Κομεσίδη, Γούτα, Γκατσολάρι, Ντάνι, Μάνταλο, Μαρσελίνιο, Πλατέλλα, Αλτιπαρμακόφσκι. Έπαιξαν και οι: Λυμπερόπουλος, Κούτεφ, Τορομανίδης, Τσαμούρης, Γκλέισον, Τριάδης, Ονουάτσι, Βάλλας, Μαρκόφσκι, Βασιλακάκης.

Ο Εθνικός Γαζώρου ξεκίνησε το παιχνίδι με τους: Αποστολίδη, Μερεσιώτη, Κατσαβάκη, Καπία, Παπάζογλου, Γεωργιάδη, Ναλμπάντη, Μπεκιάρη, Σαββίδη, Κρυστάλλη, Μαχαιρούδη. Έπαιξαν και οι: Βαλσαμάκης, Ζυγκερίδης, Χαριτίδης, Κοσμίδης, Κουκούτσης, Παλάσκας, Κουκόλης, Καρυπίδης, Κωνσταντινίδης, Αγγελακάς.

Πηγή: postgame.gr

Σχετικά άρθρα:

Λευκή ισοπαλία με ΠανθρακικόΔύο στα δύο στα φιλικά της η Ξάνθη, νίκησε και τη Νέα ΣαλαμίναΙσοπαλία 1-1 για την Ξάνθη στην Τρίπολη, αν και παραλίγο να κλέψει τη νίκη στις καθυστερήσεις

Ισοπαλία για Ξάνθη | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα