Καμάρας: Θα υπάρξει ελαστικότητα…

Την άποψη πως θα υπάρξει ελαστικότητα και από την ΕΠΟ και από την UEFA εξέφρασε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 o Αριστείδης Καμάρας.

«Το… ευχάριστο είναι πως είναι πολλές ομάδες σε δύσκολη κατάσταση λόγω της οικονομικής κρίσης και αυτό θα αναγκάσει τους αρμόδιους φορείς να είναι πιο ελαστικούς», ανέφερε ο παλιός άσος του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Στα πρώτα τρία ματς, ο Παναθηναϊκός ήταν από απαράδεκτος εώς σχεδόν υποφερτός. Με κοινό γνώρισμα πως στο δεύτερο ημίχρονο ανέβαινε κάπως. Αλλά όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, κέρδισε τα τελευταία τρία ματς και βγήκε πρώτος. Χτες, με την ΑΕΚ, ήταν καλός και θα μπορούσε να έχει τελειώσει νωρίτερα το ματς.

Και συγκριτικά με όσα πέρασε όλη την χρονιά, ο Παναθηναϊκός πήγε καλύτερα από αυτό που περιμέναμε. Και σε συνάρτηση πάντα με τους τραυματισμούς. Ειδικά με την απώλεια του Λέτο. Που ήταν φόβητρο για τους αντιπάλους με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κενά στις αντίπαλες άμυνες.

Το θέμα τώρα είναι εάν θα μπορέσει να συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κανείς δεν ξέρει πως φτάσαμε ως εδώ, αλλά σημασία έχει τώρα να βγούμε από το αδιέξοδο, από αυτό το τούνελ. Το “ευχάριστο” είναι ότι υπάρχουν κι άλλες ομάδες στην ίδια θέση και θα υπάρχει ελαστικότητα».

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Καμάρας: Θα υπάρξει ελαστικότητα… | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα