Κόντης: Ήρθα να σας… αποχαιρετίσω!

Παρελθόν αποτελεί για την οικογένεια του Άρη ο Γιάννης Κόντης, ο οποίος ανακοίνωσε εν μέσω πλην σαφώς την αποχώρηση του.

Η παρουσία του παραιτηθέντος εκτελεστικού διευθυντή των «κίτρινων» στην αίθουσα όπου συνεδρίαζε η Λίγκα στην οδό Αστροναυτών, έδωσε τροφή για σχόλια, καθώς πρόθεση της ΠΑΕ ήταν να εκπροσωπηθεί από τους Θανάση Αθανασιάδη και Αντώνη Ζαμπέτα.

Ο Κόντης ωστόσο έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους καθώς στην αρχή της συνεδρίασης πέρασε και χαιρέτησε ένα, ένα τα μέλη της Λίγκας, ενώ απευθυνόμενος στον προεδρεύοντα Γιώργο

Μποροβήλο, υπογράμμισε ότι: «Ήρθα να σας αποχαιρετήσω… Εξαιτίας προσωπικών λόγων και ενός οικογενειακού θέματος δεν θα συνεχίσω. Σας ευχαριστώ όλους για τη μέχρι τώρα συνεργασία…».

Ο Κόντης στη συνέχεια αποχώρησε από την αίθουσα πριν ξεκινήσει η ένταση, με εμφανή όμως τη δυσαρέσκεια στο πρόσωπο του από την όλη εξέλιξη των πραγμάτων.

Το μόνο που απομένει έτσι για να αποχωρήσει και τυπικά από τον Άρη το άλλοτε δεξί χέρι του Αθανασιάδη, είναι να ξεκαθαρίσουν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που έχει με την ΠΑΕ.

Πηγή: postgame.gr

Σχετικά άρθρα:

Σίγουρος (;) για την αδειοδότηση ο Κόντης!«Τελείωσε» ο ΚόντηςΚόντης: Ανίκανοι οι δικαστές

Κόντης: Ήρθα να σας… αποχαιρετίσω! | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα