Κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ του Τζάστιν Μπίμπερ

Ο διασημότερος έφηβος του πλανήτη, Τζάστιν Μπίμπερ δεν πρόλαβε να ενηλικιωθεί, και είδε το πρώτο του digital single, «Boyfriend» να σκαρφαλώνει στο #1 του iTunes σε 32 χώρες, την περιοδεία του σε 49 πόλεις της Αμερικής να είναι sold out μέσα σε 60 λεπτά, εκ. θαυμαστές να περιμένουν με αγωνία το νέο του δίσκο με τίτλο «BELIEVE», και το αγαπημένο του μουσικό περιοδικό «Billboard» να του αφιερώνει ένα ακόμη εξώφυλλο –το τρίτο κατά σειρά–, αποκαλώντας τον: Πρίγκιπα

της Ποπ.

O 18χρονος Καναδός τραγουδιστής κυριαρχεί εδώ και δύο χρόνια στoν χώρο της ποπ κουλτούρας και των social media. Με πωλήσεις άνω των 15 εκ. δίσκων διεθνώς, άνω των 43.9 εκ. θαυμαστές στο Facebook, άνω των 22 εκ. Twitter οπαδών και άνω των 2.9 δις. θεατών στο YouTube, ο Bieber είναι ο δημοφιλέστερος καλλιτέχνης όλων των εποχών στο YouTube, ενώ πρόσφατα, πήρε το 2012 Billboard Music Award for Social Artist of the Year.

Στο νέο του album που κυκλοφορεί στις 18 Ιουνίου, ο Μπίμπερ κάνει τη διαφορά. Με 13 τραγούδια γραμμένα όλα από τον ίδιο, σε συνεργασία με μερικούς από τους μεγαλύτερους παραγωγούς και συνθέτες παγκοσμίως (Scooter, Usher, Max Martin, Mike Posner, MdL, Diplo, Hit-Boy, The Messengers, Zedd, Rodney Jerkins & Justin’s vocal producer, Kuk Harrel), το BELIEVE μετράει και 4 μεγάλες συμμετοχές: Ludacris, Nicki Minaj, Drake και Big Sean.

TRACKLIST

1. «All Around The World» feat. Ludacris

2. «Boyfriend»

3. «As Long As you Love Me» feat. Big Sean

4. «Catching Feelings»

5. «Take You»

6. «Right Here» feat. Drake

7. «Fall»

8. «Die In Your Arms»

9. «Thought Of You»

10. «Beauty And A Beef» feat. Nicki Minaj

11. «One Love»

12. «Be Alright»

13. «Believe»

14. «Out Of Town Girl»

15. «She Don’t Like The Lights»

16. «Maria»

Δείτε το video

Πηγή: ert.gr

Σχετικά άρθρα:

Κυκλοφόρησε το Command & Conquer: Tiberium Alliances . VideoΤο άλμπουμ του γάμου της ΣταματίναςΗ ιστορία ενός άλμπουμ

Κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ του Τζάστιν Μπίμπερ | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα