Μαγκντί: Έρχομαι για την ΑΕΚ!

Έτοιμος τουλάχιστον θεωρητικά είναι ο Αχμέτ Μαγκντί να ενταχθεί στο ρόστερ της ΑΕΚ, αφού περάσει το «μικροσκόπιο» του Βαγγέλη Βλάχου, με τον ίδιο να δηλώνει πως έρχεται σε μία μεγάλη ομάδα.

«Την Παρασκευή πήρα στα χέρια μου ένα χαρτί από την ΑΕΚ, με το οποίο με ειδοποίησαν να έρθω στην Αθήνα. Με χαροποίησε πολύ αυτό το γεγονός γιατί θέλω πολύ να παίξω

στην ΑΕΚ. Είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα. Ξέρω τον κ. Βλάχο από τον Πανιώνιο. Είχαμε δουλέψει μαζί για λίγο καιρό και είχαμε εξαιρετική συνεργασία. Όταν έρθω στην Ελλάδα θα περάσω από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα μιλήσουμε με την προοπτική συνεργασίας με την ΑΕΚ. Εγώ πάντως προπονούμαι όλο αυτό το διάστημα στην Τυνησία πολύ σκληρά. Είμαι επαγγελματίας και θέλω να διατηρούμε σε υψηλό επίπεδο. Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση και πιστεύω όλα θα πάνε καλά». Καταλήγοντας ο Αιγύπτιος χαρακτήρισε την ΑΕΚ για τον ίδιο μία τεράστια ευκαιρία: «Η ΑΕΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα. Μία από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα. Μπορεί να αντιμετωπίζει προβλήματα, αλλά πλέον πολλοί σύλλογοι στην Ευρώπη έχουν δυσκολίες. Εγώ βλέπω την ΑΕΚ ως μία τεράστια ευκαιρία να επιστρέψω στην Ευρώπη και να παίξω σε υψηλό επίπεδο».

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Μαγκντί: Έρχομαι για την ΑΕΚ! | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα