Με Μάλαγα ο Παναθηναϊκός

Δύσκολη κλήρωση για τον Παναθηναϊκό που αναμένεται να αντιμετωπίσει την Μάλαγα για τα πλει οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ισπανική ομάδα που εδρεύει στην Ανδαλουσία βρίσκεται σε πολύ κακή οικονομική κατάσταση με τον Σεΐχη ιδιοκτήτη Αλ Τάνι να ψάχνει αγοραστή για να την πουλήσει ενώ ήδη, προκειμένου να βρει έσοδα, έχει προχωρήσει σε πωλήσεις πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών όπως του Καθόρλα και του Ρόντον ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τους Τουλαλάν, Μαρέσκα, Χοακίν και Ματάισεν. Επιπλέον αμφίβολη είναι η παραμονή του Μανουέλ Πελεγκρίνι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Το πρώτο

παιχνίδι θα γίνει στην Ισπανία 21-22 Αυγούστου και η ρεβάνς στην Αθήνα 28-29 Αυγούστου.

Το ρόστερ της Μάλαγα:

Τερματοφύλακες: Κάρλος Καμενί (Καμερούν), Βίλι Καμπαγέρο (Αργεντινή), Πολ (Ισπανία).

Αμυντικοί: Χαβιέρ Μαλαγκένιο (Αργεντινή), Χεσούς Γκάμεθ (Ισπανία), Γουέλινγκτον (Βραζιλία), Μάρτιν Ντεμικέλις (Αργεντινή), Γιόρις Ματάισεν (Ολλανδία), Νάτσο Μονρεάλ (Ισπανία), Ελισέου (Πορτογαλία), Σέρχιο Σάντσεθ (Ισπανία).

Μέσοι: Χάβι Τόρες (Ισπανία), Ιγκνάσιο Καμάτσο (Ισπανία), Χοακίν Σάντσεθ (Ισπανία), Ζερεμί Τουλαλάν (Γαλλία), Έντσο Μαρέσκα (Ιταλία), Ντούντα (Πορτογαλία), Ντιέγκο Μπουονανότε (Αργεντινή), Φρανθίσκο Ίσκο (Ισπανία), Χοσέ Λουίς Γκαρθία Ρέθιο (Ισπανία).

Επιθετικοί: Σεμπαστιάν Φερνάντεθ (Ουρουγουάη), Ζούλιο Μπαπτίστα (Βραζιλία), Χουάν Μιγκέλ Χιμένεθ (Ισπανία), Φρανθίσκο Πορτίγιο (Ισπανία).

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Με Μάλαγα ο Παναθηναϊκός | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα