Μέρκελ ετοιμάσου… (vid)

Η Γερμανία νίκησε με 2-1 τη Δανία και πήρε την πρώτη θέση, κάτι που ήταν και η… ευχή όλων των Ελλήνων, μιας και θα τη φέρει στο «δρόμο» της Εθνικής μας.

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό και την μπάλα να πηγαίνει πάνω – κάτω. Στο 2’ ο Μίλερ έκανε το σουτ με την μπάλα να πηγαίνει πάνω από τα δοκάρια του Άντερσεν. Στο 6’ τα «πάντσερ» έφτασαν μία ανάσα από το γκολ. Τότε, ο Σβάινσταϊγκερ έκανε τη σέντρα με την μπάλα να κοντράρει και να στρώνεται στον Μίλερ ο οποίος είδε τον Άντερσεν να κάνει εκπληκτική απόκρουση και να του αρνείται

το γκολ.

Η ανωτερότητα της «νασιοναλμανσάφτ» επιβεβαιώθηκε στο 19’ όταν ο Ποντόλσκι εκμεταλλεύτηκε το λάθος διώξιμο του Σίμον Κάερ και με πλασέ έκανε το 1-0 στην 100η συμμετοχή του με το εθνόσημο στο στήθος.

Η απάντηση των σκληροτράχηλων Σκανδιναβών δεν άργησε να έρθει. Στο 24΄μετά από κόρνερ ο Μπέντνερ έκανε την πρώτη κεφαλιά με τον Κρον Ντέλι με νέα κεφαλιά να ισοφαρίζει και να δίνει ελπίδες πρόκρισης στην ομάδα του Μόρτεν Όλσεν.

Από εκεί και πέρα υπήρξε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με τη Γερμανία να έχει τον απόλυτο έλεγχο και τη Δανία να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί πιθανά λάθη στην άμυνα των αντιπάλων. Στο 51΄ η Δανία έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο Γιάκομπ Πόουλσεν έκανε το σουτ με την μπάλα να πηγαίνει ελάχιστα άουτ.

Στη συνέχεια, η Γερμανία «καθάρισε» αμυντικά καθώς δεν απειλήθηκε καθόλου από τη Δανία. Όλα τελείωσαν στο 80΄για τις δύο ομάδες, όταν και η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ πέτυχε και δεύτερο τέρμα παίρνοντας την πρώτη θέση.

Ο Κλόσε βγήκε στην αντεπίθεση και γύρισε την μπάλα στον επερχόμενο Μπέντερ ο οποίος με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα που φέρνει τους Γερμανούς στο δρόμο της Ελλάδας!

Οι αριθμοί του ματς:

Σκόρερ: Κρον-Ντέλι (24′) / Ποντόλσκι (19′), Μπέντερ (80′)

Γήπεδο: “Arena Lviv”

Διαιτητής: Κάρλος Βελάσκο Καρβάγιο (Ισπανία)

ΔΑΝΙΑ: Άντερσεν, Γιάκομπσεν, Κιάερ, Άγκερ, Σίμον Πόουλσεν, Γιάκομπ Πόουλσεν (82′ Μίκελσεν), Κβιστ, Ζίμλινγκ (79′ Κρίστιαν Πόουλσεν), Έρικσεν, Κρον-Ντέλι, Μπέντνερ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Λαρς Μπέντερ, Μπάντστουμπερ, Χούμελς, Λαμ, Κεντίρα, Σβάινσταϊγκερ, Τόμας Μίλερ (84′ Κρόος), Εζίλ, Ποντόλσκι (64′ Σέρλε), Μάριο Γκόμεθ (74′ Κλόζε)

*κίτρινες κάρτες:

**κόκκινες κάρτες: -

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Μέρκελ ετοιμάσου… (vid) | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα