Νέα δεδομένα στην υποθεση της αιματηρής ληστείας

Με μπλόκα σε όλη την Πάρο, έρευνες σε καταλύματα και στο λιμάνι, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών που σκότωσαν τον 53χρονο οδηγό ταξί στη Νάουσα. Οι αρχές έχουν στα χέρια τους σημαντικά ευρήματα, που πιθανόν να οδηγήσουν σε συγκεκριμένο δρόμο τις έρευνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένα καπέλο αλλά και ένα κινητό τηλέφωνο, που έπεσε από το δράστη που συνεπλάκη με τον άτυχο ταξιτζή, Δημήτρη

Μίχα που έχασε τη ζωή του στην προσπάθεια του να εμποδίσει τη διαφυγή των ληστών.

Είναι σημαντικά γιατί από το κινητό μπορούν να προκύψουν στοιχεία για τις επικοινωνίες των δραστών. Πληροφορίες ότι στο τηλέφωνο υπήρχαν αποθηκευμένοι δεκάδες τηλεφωνικοί αριθμοί δεν επιβεβαιώνονται

Το καπέλο θα εξεταστεί για αποτυπώματα και DNA, καθώς οι δράστες δεν φορούσαν γάντια. Στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκε και άλλο κινητό που φαίνεται πως ανήκει στον 53χρονο οδηγό ταξί Τα ευρήματα βρήκαν πολίτες και τα παρέδωσαν στην Αστυνομία.

Παράλληλα οι αρχές ερευνούν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας και συγκρίνουν τις εικόνες με υλικό από άλλες ληστείες , όπως αυτή στις Σπέτσες στις 16 Ιουλίου

Το καμένο αυτοκίνητο θεωρείται και αυτό στοιχείο κλειδί, καθώς ήταν κλεμμένο από την Αθήνα και κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες που αντιστοιχούσαν σε ΙΧ πάλι Όπελ , το οποίο ανήκει σε εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων στην Αθήνα.

Το όχημα αυτό είχε χρησιμοποιηθεί σε ληστεία σε πάρκινγκ πολυκαταστήματος στο Ελληνικό το 2010 , υπόθεση για την οποία είχε συλληφθεί ένας Αλβανός κακοποιός.

Τώρα ερευνάται εάν ο συγκεκριμένος έχει σχέση ή ξέρει κάτι για τη συμμορία της Πάρου.

Σε όλο το νησί , νυχθημερόν στήνονται μπλόκα , από την ομάδα ΔΙΑΣ καιΙ την Ασφάλεια. Παράλληλα ερευνούνται καταλύματα που μπορεί να φιλοξενήθηκαν οι δράστες και γίνονται έλεγχοι στις αναχωρήσεις επιβατών από το λιμάνι και το αεροδρόμιο.

Οι έρευνες έχουν επεκταθεί , με τη συμμετοχή και του Λιμενικού, σε Αντίπαρο και Νάξο.

Αξιωματικοί εκτιμούν ότι οι δράστες είναι αλλοδαποί και ότι δεν πρόλαβαν να φύγουν από την Πάρο, χωρίς να αποκαλύπτουν σε ποια στοιχεία βασίζουν αυτή την εκτίμηση.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η νεκροτομή στον άτυχο 53χρονο στην Σύρο από την ιατροδικαστή Νοτίου Αιγαίου. Δέχτηκε τουλάχιστον δυο σφαίρες στο στήθος και τα πλευρά, ενώ θα ληφθεί και βιολογικό υλικό αφού ήρθε σε σωματική επαφή με έναν από τους κακοποιούς , τον οποίο προσπάθησε να κινητοποιήσει.

Σχετικές ειδήσεις:

Εξονυχιστικές έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της Πάρου

Πηγή:ert.gr

Σχετικά άρθρα:

Νέα τροπή στην υπόθεση της ληστείας σε μπαρ της Κομοτηνής: 15 οι δράστες, όλοι τους θαμώνες, δύο…Αλλάζουν τα δεδομένα στην υπόθεση παιδεραστίας στην ΚρήτηΝέα δεδομένα με αποκαλυπτικό βίντεο για την υπόθεση Στρος Καν

Νέα δεδομένα στην υποθεση της αιματηρής ληστείας | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα