Οι τιφόζοι κήδεψαν την Μίλαν

Αποδοκιμασίες απειλές και μιά κηδεία είναι το αποτέλεσμα της συγκέντρωσης αγανακτισμένων οπαδών της Μίλαν εξω απο τα γραφεία της ομάδας. Οι τιφόζοι έβαλαν στο «στόχαστρο» τους Μπερλουσκόνι και Γκαλιάνι καταγγέλοντας ότι θα προβούν σε μαζικές μηνύσεις για παραπλανητική διαφήμιση σε ό,τι αφορά την πώληση των διαρκείας καθώς πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχετική καμπάνια είχαν οι Ιμπραΐμοβιτς και Σίλβα που τελικά παραχωρήθηκαν στην Παρί.

Μάλιστα ορισμένοι οπαδοί δέν δίστασαν να κάνουν την κηδεία

της ομάδας , ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η κίνηση των διαρκείας στην Μίλαν έχει πέσει τόσο πολύ μετά τις πωλήσεις των δύο παιχτών στην Παρί που είναι η χειρότερη της 15ετίας.

Ο Γκαλιάνι, πάντως, ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα και είπε πως η διοίκηση των Μιλανέζων είναι διατεθειμένη να επιστρέψει τα χρήματα σε όποιον οπαδό αγόρασε διαρκείας και επιθυμεί κάτι τέτοιο!

Τηλεοπτική παρέμβαση Μπερλουσκόνι
Σε μια προσπάθεια του να κατεβάσει τους τόνους, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι προτίθεται -όπως αναφέρουν οι Ιταλοί- να προχωρήσει σε επίσημη δήλωση προς τους οπαδούς της ομάδας μέσω του Milan Channel και σε αυτή θα εξηγεί γιατί ακολουθεί την συγκεκριμένη πολιτική και ποιοι είναι οι στόχοι του για το παρόν και το μέλλον.

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Οι τιφόζοι κήδεψαν την Μίλαν | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα