Παιδεία σημαίνει νοιάζομαι για τον συνάνθρωπο

Η διεύθυνση και οι καθηγητές των φροντιστηρίων Διακρότημα  ενισχύουν το έργο φιλανθρωπικών οργανώσεων και σας καλούνε να συμμετέχετε στις εξής δράσεις κοινωνικής ευαισθητοποίησης :

1. Συγκεντρώνουμε φάρμακα και γάλα για τους Γιατρούς του Κόσμου.
Μπορείτε να φέρετε ένα κουτί αντιβίωσης, παυσίπονου ή κάποιου φαρμάκου ή ακόμη και ένα κουτί γάλα για την παροχή βοήθειας στο έργο της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου. Τα προσφερόμενα αγαθά θα συγκεντρωθούν από τη γραμματεία της σχολής μέχρι 19/5/2012 και θα δοθούν στα γραφεία της οργάνωσης στην Αθήνα,

Σαπφούς 12, τηλ 210.32.13.150, http://www.mdmgreece.gr

2. Συμμετέχουμε στο 11ο Φεστιβάλ Αφρικανικής Γαστρονομίας και Λαικής Τέχνης

Οι Πρεσβείες και τα Επίτιμα Προξενεία των Αφρικανικών χωρών που είναι διαπιστευμένα στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τοπικές κοινότητες, σας προσκαλούν στο «11ο Φεστιβάλ Αφρικανικής Γαστρονομίας και Λαϊκής Τέχνης» που θα πραγματοποιηθεί στις 12 και 13 Μαΐου 2012, στους κήπους της Νοτιοαφρικανικής Πρεσβευτικής Κατοικίας, Οδός Διαμαντίδου 5, Παλαιό Ψυχικό.
Οι Αφρικανικές χώρες που θα συμμετέχουν στο φεστιβάλ θα παρουσιάζουν και θα προωθούν τη πλούσια και ποικιλόμορφη Αφρικανική κουλτούρα και παράδοση μέσω γεύσεων, λαϊκής τέχνης, μουσικής, χορού και επίδειξη μόδας. Τα έσοδα του 11ου Φεστιβάλ Αφρικανικής Γαστρονομίας και Λαϊκής Τέχνης, θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Τα έσοδα της περσινής εκδήλωσης που διεξήχθη το Μάιο 2011, δόθηκαν στο«Χαμόγελο του Παιδιού» και στους «Φαρμακοποιούς του Κόσμου».

Ωράριο Λειτουργίας:
Το Φεστιβάλ θα είναι ανοιχτό:
Σάββατο, 12 Μαΐου 2012: από τις 11:00 έως τις 23:00
Κυριακή, 13 Μαΐου 2012: από τις 11:00 έως τις 20:00.

Τιμή Εισιτηρίου:Ενήλικες: 2€ – Παιδιά: Δωρεάν
Για περισσότερες πληροφορίες: Πρεσβεία Νοτίου Αφρικής: 210-6178020

Νοτιοαφρικανική Πρεσβευτική Κατοικία, Οδός Διαμαντίδου 5, Παλαιό Ψυχικό

Σχετικά άρθρα:

Δράσεις ΔΟΕ για την ανάδειξη των προβλημάτων στην παιδείαΗ διαφθορά δεν επιτρέπει μεταρρύθμιση στην Παιδεία«Τσεκούρι» στην Παιδεία

Παιδεία σημαίνει νοιάζομαι για τον συνάνθρωπο | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα