"Πανπεριστεριώτικο ραντεβού στις 23 Αυγούστου"

Κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους και οπαδούς του Ατρομήτου να γεμίσουν το γήπεδο στις 23 Αυγούστου έκανε ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης. Ταυτόχρονα υποστήριξε σε δηλώσεις του ότι ο Ατρόμητος έχει φτάσει να είναι μέσα στις τρείς καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και ότι είναι σίγουρος ότι και φέτος η ομάδα θα είναι στην κορυφή.

Όσον αφορά την κλήρωση στο Europa League που έφερε τη Νιούκαστλ στο δρόμο

του Ατρόμητου δήλωσε τα εξής: «Οι νικητές δεν βγαίνουν στην κλήρωση αλλά μέσα στο γήπεδο. Στις 23 Αυγούστου το Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου πρέπει να πλημυρίσει από τους φίλους και τους οπαδούς. Η ομάδα μας, ο Ατρόμητος είμαι σίγουρος ότι θα γράψει μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του. Ας δώσουμε όλοι ένα πανπεριστεριώτικο ραντεβού την Πέμπτη 23 Αυγούστου στο γήπεδο Περιστερίου δίπλα στους παίκτες, κοντά στην ομάδα. Όλοι μαζί θα ανεβάσουμε τον Ατρόμητο ψηλά».

Παράλληλα κάλεσε όλους τους Περιστεριώτες αλλά και τους φίλους του Ατρόμητου εκτός της πόλης να στηρίξουν με τη φυσική τους παρουσία την ομάδα ώστε να γεμίζει το γήπεδο σε κάθε παιχνίδι.

Πηγή: postgame.gr

Σχετικά άρθρα:

Δημοπρασία εντόκων γραμματίων ύψους 3,125 δισ. € στις 14 ΑυγούστουΣτην Αθήνα στις 22 Αυγούστου ο πρόεδρος του Eurogroup Z. K. ΓιουνκέρΜε προσαύξηση 75% η εργασία στις 15 Αυγούστου

"Πανπεριστεριώτικο ραντεβού στις 23 Αυγούστου" | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα