Ποντάρει στους δανεικούς

Η στέρηση του δικαιώματος για μεταγραφές στην ΑΕΚ γεννάει μία νέα ελπίδα για τους δανεικούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν στο ρόστερ της Ένωσης. Μάλιστα η διοίκηση ζήτησε από την συγκεκριμένη κατηγορία παικτών να φύγει για διακοπές, καθώς θα τους καλέσει για συζητήσεις.

Ο λόγος για τους Γιώργος Νικόλτση (έπαιξε στον Φωκικό 26 συμ/2 γκολ), Αγκιριμπά (Α.Ο. Γλυφάδας 6 συμ), Φώντας Φέτση (Α.Ο. Γλυφάδας 6 συμ.), Σπύρος Ματεντζίδη (10 συμ. στον

Διαγόρα), Βαλεντίνος Βλάχο(29 συμ./5 γκολ), Σωκράτης Τσουκαλά (από τα μισά της σεζόν πήγε στον Απόλλων Σμύρνης 9 συμ.), Σταμάτης Καλαμιώτη (έπαιξε με τη φανέλα του Θρασύβουλου), Δημήτρης Φροξυλιά (διέκοψε τον δανεισμό του στον Φωκικό τον Γενάρη), περιμένουν λοιπόν να κληθούν από τη διοίκηση να συζητήσουν. Όλα αυτά θα γίνουν μόλις ξεκαθαρίσει το θέμα με τις μεταγραφές, ίσως και με τον προπονητή. Υπάρχει παράλληλα και η περίπτωση του Μιχάλη Τσαμουρλίδη ο οποίος, μέσω του μάνατζέρ του, έχει ήδη συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ 1η Ιουλίου.

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Ποντάρει στους δανεικούς | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα