Προσπέρασε τον Μπόλονι ο Γκαρσία

Καμία αναφορά στον Λάζλο Μπόλονι δεν έκανε ο Πάμπλο Γκαρσία, τουναντίον έπλεξε το εγκώμιο του Φερνάντο Σάντος αλλά και του Γιώργου Δώνη.

«Πιστεύω ότι έχει γίνει καλή δουλειά. Χωρίς παρεξηγήσεις και χωρίς να υποτιμούμε την δουλειά άλλων προπονητών, πιστεύω ότι μετά τον Σάντος, αυτός ο προπονητής έκανε την καλύτερη δουλειά που έχω δει. Επαναλαμβάνω ότι δεν υποτιμάω κανέναν από τους προηγούμενους.Μιλάω σε όλα τα επίπεδα. Καλή δουλειά γίνεται σε φυσική κατάσταση,

αλλά και σε τακτική. Ο γυμναστής δουλεύει πολύ σωστά. Μέχρι σήμερα η δουλειά είναι σωστή και ελπίζω να το επιβεβαιώσουν αυτό τα αποτελέσματα», τόνισε ο Ουρουγουανός ενώ στην συνέχεια μίλησε με απογοήτευση για την αποχή του κόσμου από το γήπεδο.

«Όλοι ξέρουν ότι μια γεμάτη Τούμπα είναι πολύ σημαντική για εμάς. Είναι λυπηρό να μπαίνουμε στο γήπεδο και να είναι άδειο. Πιστεύω όμως ότι όταν θα έρθει η στιγμή, ο κόσμος θα είναι εκεί και πάλι μαζί μας. Είναι μια σεζόν αυτή που η ομάδα έχει πολλούς… δικούς της παίκτες και πρέπει όλοι μαζί να είμαστε ενωμένοι».

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Προσπέρασε τον Μπόλονι ο Γκαρσία | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα