Πρόταση «βόμβα» ΣΕΒ για εργασιακά και μισθούς

Πρόταση – έκπληξη εκ μέρους του ΣΕΒ ο οποίος καλεί σε συνάντηση την ΓΣΕΕ και τους εκπροσώπους των εργοδοτικών οργανώσεων προκειμένου να εξεταστεί η αύξηση του κατώτατου μισθού και της ισχύος των κλαδικών συμβάσεων στα προηγούμενα επίπεδα. Παράλληλα, ο Σύνδεσμος προτείνει τη μείωση των εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών αλλά και τη κατάργηση πολλαπλών επιδομάτων και παροχών που

εκτινάσσουν το μισθολογικό κόστος σε κάποιους κλάδους. Η ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας φέρεται να προετοιμάζει συνάντηση με τους κοινωνικούς εταίρους την Παρασκευή.

Απαντώντας στις πολιτικές βολές που έχει δεχθεί εσχάτως για το ρόλο των εργοδοτών στο σχεδιασμό των εργασιακών μέτρων από την τρόικα, ο ΣΕΒ καλεί τους κοινωνικούς εταίρους να σχεδιάσουν από κοινού την επόμενη ημέρα των εργασιακών σχέσεων, μακρυά από προεκλογικές αντιπαραθέσεις και κομματικές ρητορείες.

Σχετικά άρθρα:

Πρόταση – βόμβα για εξαγορά της Ελλάδας από την Apple!Πρόταση – βόμβα από Ξάνθη: προτείνει πρωτάθλημα με 20 ομάδες!!!«Κληρώνει»σήμερα για τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα (update)

Πρόταση «βόμβα» ΣΕΒ για εργασιακά και μισθούς | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα