Ρίξε και συ μια καρπαζιά!

Η ξεφτίλα συνεχίζεται στην υπόθεση της σφαλιάρας που δέχτηκε ο Χάρης Μαυρίας συνεχίζεται με...αμείωτο ρυθμό, καθώς ο 40χρονος που τη...σβούριξε στον 18χρονο παίκτη, πήρε και 2 η αναβολή! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 40χρονος μάγκας που σφαλιάρωσε τον 18χρονο Μαυρία, που θα μπορούσε να είναι και γιος του, εξασφάλισε την δεύτερη αναβολή γιατί «από το βίντεο του ματς δεν διευκρινίζεται το τι ακριβώς έγινε και για ποιο λόγο έριξε την καρπαζιά στον παίκτη του τριφυλλιού»!!! Το postgame έχει μία πρόταση: Να απαλλαγεί με βούλευμα ο αρχιδ---ς οπαδός, να του στήσουν άγαλμα, να του δώσουν διαρκείας και

να του φτιάξουν ειδική θέση με μηχανισμό, ώστε να σκύβει πιο εύκολα και να καρπαζώνει τους αντίπαλους παίκτες στο αράουτ! Α, και στην ετήσια γιορτή του ποδοσφαιριστή, να θεσπιστεί και ειδικό βραβείο προς τιμή τού οπαδού και ειδικό έπαθλο, με το όνομά του! Και αν δεν τους φτάνει για να τους σφαλιαρώσει, να σταματάει ο διαιτητής τον αγώνα, ώστε οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές να σηκώνονται στις μύτες των παπουτσιών τους, για να τρώνε πιο εύκολα την καρπαζιά! Απλά τα πράγματα!

Ρίξε και συ μια καρπαζιά! | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Σχετικά άρθρα:Νέα αναβολή στην υπόθεση ΚουλουχέρηΑναβολή στην υπόθεση Εργοτέλης-Πανιώνιος!«Πόρτα» σε Παναθηναϊκό για αναβολή!
Keywords
Τυχαία Θέματα