Σήμερα νέα συνάντηση των τριών αρχηγών

Πολλαπλασιάζονται τα ερωτήματα για τη διαπραγματευτική γραμμή που θα τηρήσει η κυβέρνηση έναντι της τρόικας μετά την εμφανή διαφοροποίηση του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ και ενώ τα βλέμματα πλέον είναι στραμμένα στην νέα σύσκεψη του πρωθυπουργού με τους κυβερνητικούς εταίρους κατόπιν πρωτοβουλίας του κ. Σαμαρά. Κύκλοι της Ιπποκράτους τονίζουν ότι, αν η κυβέρνηση αποδεχθεί τη λογική πως η λήψη πρόσθετων μέτρων 11,5 δις είναι προϋπόθεση για την παράταση του χρόνου δημοσιονομικής προσαρμογής, η πίεση για νέα μέτρα δε θα σταματήσει πουθενά. Και προσθέτουν πως είναι εσφαλμένο και άδικο για τη χώρα, αλλά και για την κυβέρνηση συνεργασίας την ώρα που ο Ευάγγελος Βενιζέλος αγωνίζεται να πείσει την τρόικα κάποιοι άλλοι να εκπέμπουν το μήνυμα ότι αυτό που επιδιώκει το ΠΑΣΟΚ δεν είναι εφικτό.

«Η κυβέρνηση δεν θα απαντήσει στη άτυπη ενημέρωση του ΠΑΣΟΚ και αυτό γιατί πρέπει να τηρήσει την ψυχραιμία της και την υπευθυνότητα της» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σιμος Κεδικογλου.

Το πρωί οι εκπρόσωποι της τροικα είχαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος τους εξήγησε πως δεν μπορούν να ληφθούν άλλα μέτρα, με την τριμερή να απαντά «αυτό μας υπερβαίνει θα πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία με τους Ευρωπαίους εταίρους».

Σχετικά άρθρα:

Αύριο νέα συνάντηση των τριών αρχηγώνΣυνάντηση των τριών αρχηγών με συμμετοχή του Γ. ΣτουρνάραΠρος νέα συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών

Σήμερα νέα συνάντηση των τριών αρχηγών | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα