Σοκαριστική εικόνα:Γυμνός άνδρας πέφτει λιπόθυμος στη Βουκουρεστίου

Τον κυνηγούσε μια ομάδα ατόμων, πιθανότατα τοξικομανών

Θλίψη και τρόμος… Αυτά τα συναισθήματα προκαλούν εικόνες σαν και αυτή που τραβήχτηκε σήμερα το πρωί στο κέντρο της Αθήνας.

Στην Ελλάδα του 2012 στις 9:40 το πρωί, την ώρα της μεγάλης αιχμής του κέντρου ένας άνθρωπος σε αυτή την κατάσταση  βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Βουκουρεστίου. Στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας!

Παρόλο που οι περιπολίες των αστυνομικών είναι πυκνές, η κατάντια αυτού του ανθρώπου έγινε αξιοθέατο για όσους περνούσαν από το σημείο.

Δεν υπάρχουν λόγια…

(Τη φωτογραφία τράβηξε ο δικηγόρος Γιάννης Τσαμίχας, πρόεδρος του ελληνοϊταλικού επιμελητηρίου).

Το ιστορικό

Με ένα τραγικό θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι οι περαστικοί στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Βουκουρεστίου, όταν αντίκρισαν ένα άντρα, πιθανότατα βορειαφρικανικής καταγωγής να τρέχει ολόγυμνος και να τον κυνηγά μια ομάδα ατόμων, που πιθανόν ήταν τοξικομανείς.

Στην συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Ακαδημίας, ο άνδρας έπεσε εξαντλημένος από το κυνηγητό, ενώ η ομάδα των ατόμων που τον κυνηγούσε διασκορπίστηκε στους γύρω δρόμους.

Αυτόπτης μάρτυρας του σκηνικού ήταν ένας δικηγόρος που εργάζεται στην περιοχή. Συγκλονισμένος κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία κατέφτασε άμεσα μαζί με ασθενοφόρο.

Η υπόθεση, ωστόσο, θα διαλευκανθεί μετά την κατάθεση του θύματος στην Αστυνομία.

Πηγή: aixmi.gr

Σχετικά άρθρα:

Αστυνομικοί απωθούν πολίτες στη ΒουκουρεστίουΆνδρας έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠΠέφτει χρήμα στον Πανθρακικό

Σοκαριστική εικόνα:Γυμνός άνδρας πέφτει λιπόθυμος στη Βουκουρεστίου | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα