Στις 12/10 τα Pokemon Black & White 2

Βυθιστείτε στον κόσμο των Pokemon όπως ποτέ ξανά με την κυκλοφορία δύο νέων παιχνιδιών Nintendo DS Pokemon και ενός downloadable Nintendo 3DS τίτλου που καταφθάνουν αυτό τον Οκτώβρη. Οι διάδοχοι των επιτυχημένων παιχνιδιών Pokemon Black Version και Pokemon

White Version, Pokemon Black Version 2 και Pokemon White Version 2, πρόκειται να κυκλοφορήσουν για την οικογένεια συστημάτων Nintendo DS (playable και στο Nintendo 3DS σε 2D mode) την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012.

Το Pokemon Dream Radar θα είναι διαθέσιμο για αγορά στο Nintendo eShop για το Nintendo 3DS την ίδια μέρα. Αυτός ο downloadable Nintendo 3DS τίτλος επιτρέπει στους κατόχους του Nintendo 3DS να πιάσουν τα αγαπημένα τους Pokemon, συμπεριλαμβανομένων μερικών πολύ σπάνιων, μέσω των μηχανισμών κίνησης της Nintendo 3DS camera και της τεχνολογίας augmented-reality και στη συνέχεια να τα μεταφέρουν στην Pokemon Black Version 2 και Pokemon White Version 2.

Η Pokemon Black Version 2 και η Pokemon White Version 2 επιστρέφει τους παίκτες στην περιοχή Unova δύο χρόνια μετά τα γεγονότα της Pokemon Black Version και Pokemon White Version. Παρόλο που αυτό το παιχνίδι διαδραματίζεται σε μια γνώριμη περιοχή, υπάρχουν πολλές νέες τοποθεσίες καθώς και διάφορες αλλαγές στα γνωστά μέρη, για να εξερευνήσετε. Μια νέα περιοχή είναι η Virbank City, όπου βρίσκονται τα Pokestar Studios. Οι παίκτες θα μπορούν να επισκέπτονται τα Pokestar Studios και να πρωταγωνιστούν στις δικές τους ταινίες με τα αγαπημένα τους Pokemon. Η ταινία που ένας παίκτης δημιουργεί προβάλλεται για πρώτη φορά στο in-game theatre, όπου το κοινό την βαθμολογεί. Οι ταινίες αξιολογούνται με βάσει τις επιλογές του σεναρίου και τις σκηνές μάχης. Αν μια ταινία πάει καλά, οι παίκτες μπορούν να γυρίσουν κι άλλες ταινίες ή ακόμα και να δημιουργήσουν συνέχειες της υπάρχουσας ταινίας. Υπάρχουν πολλά είδη ταινιών να επιλέξετε, συμπεριλαμβανομένων αισθηματικής κωμωδίας και ταινιών τρόμου.

Η Pokemon Black Version 2 και Pokemon White Version 2 θα παρέχουν στους fans του πρώτου παιχνιδιού την ευκαιρία να μάθουν νέα από κάποια γνωστά πρόσωπα. Σε αυτό το παιχνίδι, ο Cheren και η Bianca επιστρέφουν δύο χρόνια μετά τα γεγονότα της Pokemon Black Version και Pokemon White Version, και πολλά έχουν αλλάξει. Η Bianca είναι πλέον η βοηθός της Professor Juniper, όπου τη βοηθά πάνω στην έρευνά της αναφορικά με τα Pokemon και ο Cheren είναι πλέον ένας Gym Leader και δάσκαλος σε ένα σχολείο της Aspertia City – η αρχική τοποθεσία αυτής της περιπέτειας.

Στην Pokemon Black Version 2 και Pokemon White Version 2, οι παίκτες θα μπορούν ακόμα να πιάσουν κάποια από τα Pokemon τους έξω από την περιοχή Unova − όπως τα Eevee, Riolu, Tyranitar, Arcanine και Mareep− αμέσως μετά την έναρξη του παιχνιδιού. Αν παίζουν στο Nintendo 3DS, οι παίκτες θα μπορούν ακόμα να μεταφέρουν τα Pokemon που έχουν πιάσει με το Pokemon Dream Radar στην Pokémon Black Version 2 και Pokémon White Version 2. Το Pokemon Dream Radar επιτρέπει στους παίκτες να χ

Keywords
Τυχαία Θέματα