Τέλος τα χειρουργεία στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Μόνο επεμβάσεις που αφορούν έκτακτα περιστατικά θα εξυπηρετούνται στο εξής και μέχρι νεοτέρας αποφάσεως της διοίκησης, στα χειρουργεία του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Συγχρόνως και μέχρι νεοτέρας αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες επεμβάσεις, καθώς διαπιστώνεται σοβαρό έλλειμμα λειτουργικών πιστώσεων…

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του, σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Νίκος Ραπτόπουλος, το ίδρυμα χρωστάει σε προμηθευτές για φάρμακα

και υλικά περίπου 40.000.000 ευρώ, με συνέπεια οι εταιρείες να μην δίνουν επιπλέον πίστωση.

Σύμφωνα με το διοικητή, αυτό έχει ως συνέπεια, τα φάρμακα και τα υλικά που βρίσκονται σήμερα στις αποθήκες του νοσοκομείου να επαρκούν μόνο για την αντιμετώπιση των έκτακτων χειρουργικών περιστατικών, προκειμένου να μην κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές.

Ο διοικητής ανέφερε ότι το νοσοκομείο έχει σήμερα στη διάθεσή του 100.000 ευρώ, τη στιγμή που για την εύρυθμη λειτουργία του απαιτείται το 20πλάσιο ποσό.

Για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ενημερώθηκε και το υπουργείο Υγείας.

Αναδημοσίευση από: http://alexpolisonline.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Τέλος τα χειρουργεία στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα