Τοτσέ: Υπήρξαν στιγμές αβεβαιότητας!

Αμφισβητήθηκε, χλευάστηκε, μπήκε στο «στόχαστρων» των φίλων του Παναθηναϊκού αρκετές φορές, αλλά αυτός αρκέστηκε στο να… απαντήσει με 13 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον Χοσέ Τοτσέ που παραχώρησε συνέντευξη σε αθλητική ιστοσελίδα, αναφερόμενος μεταξύ άλλων, στη χρονιά που ολοκληρώθηκε, ενώ υποσχέθηκε ακόμα περισσότερα γκολ στο μέλλον.

Αναλυτικά

οι δηλώσεις του Ισπανού φορ στο gazzeta.gr:

Τι συνέβη και ο Παναθηναϊκός έχασε το Πρωτάθλημα ουσιαστικά σε τρεις αγώνες και ενώ ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα στην κορυφή;

«Πιστεύω ότι σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς δουλεύαμε με τον ίδιο τρόπο, αλλά υπήρξαν στιγμές που δεν είχαμε τύχη, ενώ μας επηρέασαν και οι τραυματισμοί».

Τα οικονομικά προβλήματα σας επηρέασαν;

«Στην ομάδα υπήρξαν στιγμές αβεβαιότητας, αλλά θεωρώ ότι ξέραμε πως να κάνουμε στην άκρη τα οικονομικά θέματα και να επικεντρωθούμε στα αθλητικά».

Σημείωσες 11 γκολ στο Πρωτάθλημα, συνολικά 13. Αρκετά ή ήθελες περισσότερα;

«Στην αρχή της χρονιάς είχα αρκετά προβλήματα με τους τραυματισμούς μου και δεν είχα σταθερότητα και για αυτό είμαι ικανοποιημένος από αυτόν τον αριθμό τερμάτων, αλλά ξέρω ότι μπορούσα να είχα πετύχει περισσότερα και στόχος μου είναι να σημειώσω ακόμα πιο πολλά γκολ στο επόμενο πρωτάθλημα»

Φέτος 13. Του χρόνου 20;

«Νομίζω ότι αν δεν έχω τραυματισμούς την επόμενη χρονιά μπορώ να φτάσω αυτόν τον αριθμό τερμάτων, αλλά το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε το Πρωτάθλημα»

Ο κόσμος στην αρχή ήταν αρνητικός προς το πρόσωπό σου, αλλά στο τέλος κέρδισες το χειροκρότημα. Πιστεύεις ότι έχουν πειστεί για την αξία σου;

«Την πρώτη χρονιά είναι πάντα δύσκολο να προσαρμοστείς σε όλα και καταλαβαίνω ότι ο κόσμος είχε αμφιβολίες για μένα. Ωστόσο, εγώ είμαι ένας ποδοσφαιριστής που δίνω τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και οι οπαδοί δεν θα με κατηγορήσουν ποτέ για αδιαφορία. Θέλω να προσπαθήσω όσο πιο πολύ μπορώ και είμαι χαρούμενος που ο κόσμος είναι ικανοποιημένος από τη δουλειά μου».

Ποια είναι η άποψή σου για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα; Σε βοήθησε;

«Ο Ζεσουάλδο είναι ένας τεράστιος προπονητής και μου έχει δώσει πάρα πολύ εμπιστοσύνη ώστε να παίξω στο 100% των δυνατοτήτων μου. Ελπίζουμε να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά γιατί αυτό θα είναι το καλύτερο για το σύλλογο».

Πόσο δύσκολο είναι να παίζεις σε μία ομάδα, η οποία την προηγούμενη χρονιά είχε στη θέση σου τον Σισέ;

«Ο Σισέ ήταν ένας πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής για τον Παναθηναϊκό, αλλά είμαστε διαφορετικοί παίκτες και εγώ δεν πρόκειται να αντικαταστήσω κανέναν, θέλω απλά να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά μου».

Υπάρχει κάποιο γκολ φέτος που να είχε ιδιαίτερη σημασία για εσένα;

«Από όλα τα γκολ που έχω πετύχει με ικανοποίησε περισσότερο το πρώτο επειδή ήταν στο ντεμπούτο μου και μου φάνηκε σαν… ψευδαίσθηση και επίσης το τελευταίο, στα πλέι οφ κόντρα στην ΑΕΚ επειδή προκριθήκαμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Ένα μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού…

Keywords
Τυχαία Θέματα