ΒΑΛΛΑΣ: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί και νικητές!»

Συνέντευξη στο επίσημο σάιτ της Σκόντας Ξάνθης (www.skodaxanthifc.gr) παραχώρησε ο Σπύρος Βάλλας με αφορμή τα 10 χρόνια παρουσίας του στον σύλλογο.

Για την προετοιμασία δήλωσε:
Προσωπικά αισθάνομαι ότι είμαι σε μία πολύ ώριμη και καλή ποδοσφαιρικά ηλικία και θέλω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου δείχνει η SKODA ΞΑΝΘΗ όλα αυτά τα χρόνια δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου. Αναφορικά με την ομάδα δουλεύουμε πολύ σκληρά και πολύ μεθοδικά και έχω την αίσθηση

και την πεποίθηση ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.
Πάνω από όλα όμως χρειάζεται πολύ σκληρή δουλειά από το σύνολο για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Για τους στόχους της Ξάνθης:
Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία ομάδα ανταγωνιστική, μία ομάδα που θα έχει χαρακτήρα νικητή, θα είναι περήφανη και θα παίζει σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη. Μια ομάδα, που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο για να ευχαριστεί τον κόσμο της και παράλληλα να ανταμείβονται οι κόποι των προπονήσεων και οι κόποι όλων των ανθρώπων που εργάζονται στην ομάδα.

Για την προσέλευση του κόσμου στα φιλικά:
Ο κόσμος δείχνει ότι έχει την διάθεση να στηρίξει την ομάδα και φέτος κι αυτό είναι ένα θετικό μήνυμα ενόψει της συνέχειας.

Για τα διαρκείας:
Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τον κόσμο. Δεν πρέπει να υποσχόμαστε πολλά πράγματα. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δίνουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο σε όλα τα παιχνίδια. Θα προσπαθούμε πάντα για τη νίκη κάνοντας έτσι περήφανο τον κόσμο γι’ αυτό που θα βλέπει κάθε Κυριακή. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας.
Οι φίλαθλοί μας πρέπει να καταλάβουν ότι η ομάδα έχει γίνει πιο ελληνική κι έχει πολλά νέα παιδιά που ήρθαν από την Ακαδημία. Αυτός είναι ένας επιπρόσθετος λόγος για να στηρίξει αυτή τη νέα προσπάθεια.

Για την μεγάλη παρουσία Ελλήνων ποδοσφαιριστών:
Πέρα από την ικανοποίηση και την χαρά που δίνει η παρουσία αυτών των παιδιών και σε μένα – που είμαι πιο παλιός – αλλά και στους ίδιους, πρέπει να καταλάβουν ότι έχουν στις πλάτες τους πλέον μία μεγάλη ευθύνη καθώς επιβάλλεται να προσαρμοστούν πολύ γρήγορα στα νέα δεδομένα και να ανταποκριθούν στο βάρος της δυναμικής της SKODA ΞΑΝΘΗ. Από την πλευρά μας εμείς οι… παλιότεροι αλλά και η ομάδα στο σύνολό της θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους βοηθήσουμε να προσαρμοστούν.

Για την περσινή σαιζόν:
Θεωρώ πως υπήρξε πρόοδος στην περσινή περίοδο όσο αφορά την εικόνα της ομάδας και πιστεύω ότι έπρεπε να είχαμε πολλούς περισσότερους βαθμούς και να μην κινδυνεύσουμε προς το τέλος. Ακόμη και μέσα και από τα αρνητικά όμως, μπορείς να μαθαίνεις. Κέρδος είναι το γεγονός πως οι παίκτες που πέρσι πήραν παιχνίδια, φέτος είναι πιο πλούσιοι σε εμπειρίες. Είμαι σίγουρος πως θα έχουμε μεγαλύτερη ισορροπία σαν ομάδα κι αυτό θα φανεί στο γήπεδο.

Για το γεγονός ότι η Ξάνθη ηταν απο τις πρώτες ομάδες που έλαβαν άδεια συμμετοχής στην ΣούπερΛιγκ:
Η SKODA ΞΑΝΘΗ εδώ και χρόνια είναι παράδειγμα προς μίμηση για τον τρόπο λειτουργίας της και δεν είναι λίγες οι καινοτομίες τ

Keywords
Τυχαία Θέματα