Υπογράφει με Χακόμπο

Θέμα χρόνου είναι να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα» ο πρώην τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Χακόμπο Σάν Οβεχέρο. Μετά το «ναυάγιο» στην περίπτωση του Σηφάκη οι άνθρωποι του «δικεφάλου» κινήθηκαν αστραπιαία και όπως όλα δείχνουν ο Χακόμπο μπορεί να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο ακόμη και μέσα στην μέρα.

Στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά», μεταξύ άλλων, αναφέρεται επί του θέματος:

«Ετσι αφού μετά και τις τελευταίες χθεσινές μαραθώνιες επαφές δε βρέθηκε η χρυσή τομή με τον Σηφάκη,

οι επιτελείς του «Δικέφαλου» στράφηκαν οριστικά στον Χακόμπο (το πλήρες όνομά του είναι Χακόμπο Σανθ Οβεχέρο…) ο οποίος πέρσι έκανε πολύ καλή σεζόν με τον Αστέρα Τρίπολης αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Οι συζητήσεις με τον Χακόμπο ήταν τόσο προχωρημένες, ώστε ο 29χρονος Ισπανός πορτιέρο αναμένεται να έρθει σήμερα στη Θεσσαλονίκη για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον ΠΑΟΚ!

Ο έμπειρος τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης στις 21 Απριλίου 2011 αφού ολοκληρώθηκε η περσινή σεζόν προκειμένου να δοκιμάσει την τύχη του στην Εβερτον! Ωστόσο το φλερτ με τα «ζαχαρωτά» δεν είχε αίσια κατάληξη και έτσι ο Χακόμπο έμεινε ελεύθερος για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αναζητώντας την καλύτερη δυνατή λύση σε μία προσπάθεια να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο.

Ο Χακόμπο είχε την περασμένη σεζόν 23 συμμετοχές ατον Αστέρα Τρίπολης κρατώντας το μηδέν στην εστία του 10 φορές».

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Υπογράφει με Χακόμπο | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υπογράφει, Χακόμπο,ypografei, chakobo