Aλαφούζος: Η παράγκα ζει…

Την άποψη ότι η αποκαλούμενη παράγκα στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ακόμη παρούσα εξέφρασε ο Γιάννης Αλαφούζος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Aθλητικός Μετρόπολις». O πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έπλεξε το εγκώμιο του Ιβάν Σαββίδη και τόνισε ότι θα πρέπει να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τόνισε: «Αυτή τη στιγμή, τα αγωνιστικά συμφέροντα του ΠΑΟΚ

και αυτά του Παναθηναϊκού έχουν πιο κοινά σημεία. Αναζητούν ισοτιμία και τήρηση κανόνων. Δε θέλουμε κανείς να μας κάνει χάρες. Για αυτό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και άλλες ομάδες με υγιή αντίληψη, μπορούν να συνεργαστούν για να γίνει το πρωτάθλημα πιο ενδιαφέρον. Αν είναι προβλέψιμο, δημιουργούνται ανισότητες. Αν ο ΠΑΟΚ δεν παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και παίζει διαρκώς ο Ολυμπιακός, βάζει στο ταμείο του 20 εκατομμύρια. Αν υπάρχει μια ομάδα που πηγαίνει διαρκώς αυτή στο Τσάμπιονς Λιγκ κάθε χρόνο, νοθεύει τον ανταγωνισμό. Νομίζω ότι η συμμαχία ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και υποθέτω συμμαχία του ΠΑΟΚ και οποιασδήποτε άλλης ομάδας που έχει στόχο να παίζει και να κερδίζει με το σπαθί της στο γήπεδο, νομίζω ότι είναι δεδομένη. Όλοι βιώνουμε την ίδια καταπίεση στο πρωτάθλημα.

Κάτω από προϋποθέσεις θα μπορούσε να γίνει ένα ραντεβού μεταξύ εμού, του κυρίου Μαρινάκη και του κυρίου Σαββίδη για να τεθούν αυτές οι βάσεις. Δεν έχω δει σημάδια ως σήμερα, ότι μια τέτοια προσπάθεια, θα είχε επιτυχία. Πρέπει να επιβληθεί αυτή η ανάγκη. Οπωσδήποτε θα έπρεπε και θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω για τον ΠΑΟΚ, αλλά ο Παναθηναϊκός χωρίς έσοδα από ΟΥΕΦΑ και Τσάμπιονς Λιγκ, έχει έσοδα 13-15 εκατομμύρια. Αν στο τραπέζι πέφτουν και άλλα 20 εκατομμύρια, μιλάμε για άλλες συνθήκες. Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε δει να υπάρχει ενδιαφέρον για αλλαγή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, από τον Ολυμπιακό.

Είναι δεδομένο, ότι υπάρχει παράγκα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν κακουργηματικές διώξεις σε εξέλιξη. Υπάρχουν κασέτες με συνομιλίες προέδρων για παιχνίδια τρίτων ομάδων».

Keywords
Τυχαία Θέματα