CHAMPIONS LEAGUE: ΤΟ ΙΒΗΡΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Μπαρτσελόνα στο Da Luz της Λισαβόνας ξεχωρίζει ανάμεσα στις υπόλοιπες αποψινές αναμετρήσεις στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστής του Champions League.

Οι «Αετοί της Λισαβόνας», οι οποίοι διανύουν περίοδο φόρμας θέλουν να κάνουν το «μπαμ» μέσα στην έδρα τους και να νικήσουν τους «Μπλαουγκράνα» που για τους περισσότερους θεωρούνται το ακλόνητο φαβορί στην αναμέτρηση που ξεχωρίζει στην πρώτη ημέρα της δεύτερης αγωνιστικής της κορυφαίας διασυλλογικής

διοργάνωσης της Ευρώπης. Εννοείται ότι κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο, όχι όμως και ακατόρθωτο, αν συνυπολογίσουμε ότι η Μπαρτσελόνα έχει (και) το μυαλό της στο επικείμενο ντέρμπι της Ισπανίας στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στο άλλο παιχνίδι του 7ου ομίλου, η Σπαρτάκ Μόσχας θα υποδεχθεί τη Σέλτικ στην ρωσική πρωτεύουσα.

Κατά τα άλλα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ταξιδεύει στη Ρουμανία για να αντιμετωπίσει την Κλουζ του Καπετάνου είναι το φαβορί, πράγμα που ισχύει και για την Μπάγερν Μονάχου η οποία αγωνίζεται στην έδρα της Μπάτε Μπορίσοφ. Η Γιουβέντους παίζει στην έδρα της με την Σαχτάρ του Ντόνετσκ, η Τσέλσι πηγαίνει να αντιμετωπίσει τη Νόρτζελαντ, ενώ η Βαλένθια υποδέχεται στην Ισπανία τη Λιλ. Τέλος, η Γαλατασαράι παίζει στην Κωνσταντινούπολη με την Μπράγκα.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της πρώτης μέρας από τη δεύτερη αγωνιστική:

5ος όμιλος: Γιουβέντους – Σαχτάρ Ντόνετσκ, Νόρτζελαντ – Τσέλσι

6ος όμιλος: Βαλένθια – Λιλ, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – Μπάγερν

7ος όμιλος: Μπενφίκα – Μπαρτσελόνα, Σπαρτάκ Μόσχας – Σέλτικ

8ος όμιλος: Κλουζ – Μάντσεστερ Γ., Γαλατασαράι – Μπράγκα

Keywords
Τυχαία Θέματα