Jaguar E-Type: Η συνέχεια της sport κληρονομιάς

Η Jaguar ιδρυτικό μέλος της κατηγορίας sport αυτοκινήτων, με πάνω από 75 χρόνια ιστορίας ξαναζωντάνεψε στην F-Type τη φλόγα της sport οδήγησης. Ένα αυτοκίνητο, δυνατό, αισθησιακό και πάνω από όλα αυθεντικό Jaguar.

Η νέα Jaguar F-Type αντιπροσωπεύει

την επιστροφή στην καρδιά της εταιρείας: ένα διθέσιο sport ανοιχτό αυτοκίνητο εστιασμένο στις επιδόσεις, στην ευστάθεια αλλά και τον οδηγό. Η συνέχεια μιας sport κληρονομιάς της θρυλικής E-Type, που φτάνει πολλά χρόνια πίσω και περιλαμβάνει τα πιο όμορφα, συναρπαστικά και επιθυμητά αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν ποτέ.

Ο σχεδιασμός της F-Type έχει βασιστεί στην τεχνογνωσία της Jaguar για τη χρήση αλουμινίου. Με την πιο στιβαρή και ελαφριά κατασκευή αλουμινένιο σασί μέχρι τώρα, η F-Type έχει ιδανικά κατανεμημένο το βάρος της ώστε να επιτρέπει οδηγικές εμπειρίες στα όρια.

Με τρεις διαθέσιμες εκδόσεις, F-Type, F-Type S και F-Type V8 S, ξεχωρίζει βάση των κινητήρων της και της ιπποδύναμης τους, με όλους όμως να διαθέτουν την τεχνολογία stop/start για βελτιωμένη οικονομία καυσίμου.

Ο νέος 3.0 λίτρων κινητήρας V6 είναι διαθέσιμος με 340 άλογα ή 380 στις εκδόσεις F-Type και F-Type S αντίστοιχα. Ένα νέο μέλος προστίθεται στην οικογένεια των V8 κινητήρων της Jaguar. Με 495 άλογα και 625 Nm ροπής το μοντέλο F-TYPE V8 S έχει απίστευτη αναλογία ροπής – βάρους με 375Nm/τόνο, με επιτάχυνση 0-100km σε 4,3’’ και με ηλεκτρονικά περιορισμένη τελική ταχύτητα 300km/h

Οι Jaguar πάντα ήταν καμπυλόγραμμες και μυώδεις και η F-Type δεν αποτελεί εξαίρεση, σχεδιασμένη από «2 καρδιές» που σχηματίζουν τα εμπρός και τα πίσω φτερά.

Το εσωτερικό εμπνευσμένο από τα πιλοτήρια μαχητικών αεροπλάνων, τα χειριστήρια είναι ομαδοποιημένα εργονομικά και κατά λειτουργία.

Ανάλογες του κυβισμού αλλά και των όσων προσφέρει το αυτοκίνητο είναι οι τιμές του μοντέλου που άρχισε να διατίθεται και στην ελληνική αγορά… Από 128.000 ευρώ

Keywords
Τυχαία Θέματα