«Mechanical Bull»: Έκτος δίσκος για τους Kings of Leon

Η μπάντα που έχει τιμηθεί με Γκράμι, αποτελείται από τους τρεις αδελφούς Φόλοουγουιλ και τον ξάδελφό τους Κάμερον.
Το συγκρότημα από το Νάσβιλ του Τενεσί χρειάστηκε το 2011 στο Ντάλας να σταματήσει μια συναυλία, καθώς ο τραγουδιστής Κέιλεμπ Φόλοουγουίλ δεν μπορούσε καν να τραγουδήσει από τη μέθη και εγκατέλειψε τη σκηνή, κατά τη διάρκεια του live.
Οι Kings of Leon σταμάτησαν στη συνέχεια τα πάντα

και γύρισαν στην πατρίδα τους για να ξεκουραστούν και να επαναφορτίσουν τις μπαταρίες τους.
«Δεν υπήρχε καμιά πίεση γι’ αυτό το δίσκο. Τα στούντιο άλμπουμ που κάναμε στο παρελθόν, ήταν πανάκριβα. Και αν αρχίσεις να σκέφτεσαι πόσο κοστίζει να ηχογραφήσεις ένα κιθαριστικό σόλο, είσαι ήδη φάουλ. Οπότε αυτό που κάναμε τώρα, είχε πλάκα» δήλωσε ο Νέιθαν Φόλοουγουιλ.
Από την εμφάνισή τους το 1999, οι Kings of Leon κατάφεραν να ανέβουν αρκετές φορές στην κορυφή των τσαρτ. Αυτό συμβαίνει τώρα και με το νέο τους σινγκλ, «Supersoaker», που βρίσκεται ήδη στο Top 10 των τραγουδιών της alternative ροκ στις Ηνωμένες Πολιτείες.
«Είναι πραγματικά δύσκολο να συνεχίζεις, όταν είχες ήδη στο παρελθόν αρκετά χιτ που προκάλεσαν τις αντιδράσεις και την απογοήτευση των παλιότερων οπαδών μας. Άρα, έπρεπε να πάρουμε μια απόφαση. Προφανώς δεν θέλουμε να φάμε τα μούτρα μας και να σαμποτάρουμε την καριέρα μας. Άρα πρέπει να δούμε τι πρέπει να κάνουμε. Ακολουθήσαμε τη μέση οδό. Δεν θέλαμε ο κόσμος να λέει: Θεέ μου. Οι Kings of Leon έχουν μια επιτυχία και αυτό θα κάνουν από δω και πέρα. Να συνεχίσουν να γράφουν περισσότερα χιτ» εξήγησε ο Τζάρεντ Φόλοουγουιλ.
Και τα έντεκα τραγούδια του καινούργιου δίσκου, που κυκλοφόρησε στις 24 Σεπτεμβρίου, έχουν γραφτεί και ενορχηστρωθεί από τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος.

Πηγή: http://gr.euronews.com/

Keywords
Τυχαία Θέματα