NO NEWS (IS GOOD NEWS)

Αύγουστος! Τρία αυτοκίνητα σε όλη την Αθήνα και για Κηφισιά – κέντρο, θες 10 λεπτά χρόνο και πολλά λεφτά βενζίνη. Μη περιμένετε και πολλά νέα, ναι;

Της Αλεξάνδρας Τσόλκα

*Με ηλικιωμένους ροκάδες και βαψομαλλιάδες ποπ σταρ του παρελθόντος, με καλές στιγμές και τη παράσταση

να κλέβουν οι μεγάλοι απόντες Μερκιουρι, Λένον, πάει και η 30η Ολυμπιάδα. Η τηλεθέαση στο γενικό μέσο όρο της ΝΕΤ έφτασε στο 40,6%, ενώ σημείωσε ποσοστό 48,3% όταν η φλόγα έσβησε και ακούστηκε ο ελληνικός Εθνικός Ύμνος.

*Την τελετή έναρξης παρακολούθησε το 50% του τηλεοπτικού κοινού. Η αρχή πήγε καλύτερα απ το τέλος. Τέλος πάντων, με το καλό στη 31η Ολυμπιάδα στο Ρίο, στη Βραζιλία! Σάμπα και αθλητισμός…

*Αίσθηση όμως προκάλεσε η απουσία απ την τελετή λήξης του Elton John, αγαπημένου τραγουδιστή της βασίλισσας Ελισάβετ που τον έχρισε και σερ μάλιστα. Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, o Elton John επρόκειτο να συμμετάσχει στη δημιουργία του τραγουδιού των Ολυμπιακών Αγώνων, το οποίο αρχικά προοριζόταν για ντουέτο, μαζί με τον frontman των Muse, Matt Bellamy. Μετά λέει με δική του πρωτοβουλία ο Elton John αποσύρθηκε βιάστηκα λες και είχε ξεχάσει ανοιχτό τον θερμοσίφωνα στο διαμέρισμα. Και το ‘χαμε αισθανθεί το κενό αλλά δεν το χαμε εντοπίσει!

*Ένα νέο λέει, ριάλιτι θα προβάλλεται στις ΗΠΑ και θα παρακολουθεί τις ζωές της Άμπι και της Μπρίτανι Χένσελ από τη Μινεσότα. Πρόκειται για δυο σιαμαίες αδερφές, ηλικίας 22 ετών, που μοιράζονται ένα σώμα, όπου η Άμπι ελέγχει την δεξιά και η Μπρίτανι την αριστερή μεριά του σώματός τους. Και μ αυτό το εμπνευσμένο πρόγραμμα από δω και μπρος θα διασκεδάζουν τρελά οι Αμερικανοί, συνδυάζοντας ψυχαγωγία και διασκέδαση!

*Για να μη ξεχνιόμαστε εμείς τώρα, ο Brad Pitt και η Angelina Jolie κάνουν τις διακοπές τους στο Ποσείδι της Χαλκιδικής με το yacht τους, δίπλα απ αυτά που φιλοξενούνται ο  Robert de Niro και ο John Travolta. Όλοι μαζί λέει αυτοί οι διάσημοι, ωραίοι και καλοζωισμένοι, απόλαυσαν σε ψαροταβέρνα μεζέδες, θαλασσινά, κρασί και καρπούζι!

*Που είναι ο Αλιάγας και ο Λιάγκας να νιώσουν τρελή υπερηφάνεια που η Άντζελα έφαγε καλαμαράκι τηγανιτό και τζατζίκι! Τι εθνική χαρά θεέ μου! Τι εθνική χαρά!

*Η αμέσως επόμενη είδηση είναι να βγάλουν το ζεύγος Μπραντ και Αντζελινα να αγοράζουν οικόπεδο για να φτιάξουν σούπερ βίλα, πισίνες, στάδιο, αεροδρόμιο, στάνη και χειμάδια, έξω απ το Άγιο Όρος! Διότι δε μας φτάνει μόνο που οι διάσημοι σταρ έρχονται στην Ελλάδα, τους θέλουμε και γείτονες ή κοντοχωριανούς!

*Και αυτοί κάνουν διακοπές. Εμείς; Κοιτάμε φωτογραφίες απ το παρελθόν σε θάλασσα και νησιά…

Keywords
Τυχαία Θέματα