Nίκησε και τερμάτισε 6ος ο Παναθηναϊκός

22:18 9/5/2013 - Πηγή: Matrix24

Οι «πράσινοι» φάνηκε ότι είχαν μεγαλύτερο κίνητρο από τους αντιπάλους τους κάτι που αποτυπώθηκε στη διάθεση που έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο. Στην πρώτη καλή στιγμή του μάλιστα η ομάδα του Γιάννη Βονόρτα ευτύχησε να προηγηθεί στο 28′ με το ωραίο πλασέ του Ζέκα.

Στο 40′ η Ξάνθη έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ντιέ με απευθείας κόκκινη κάρτα γεγονός που απλοποίησε ακόμη περισσότερο το έργο του Παναθηναϊκού.

Στο δεύτερο

μέρος οι πράσινοι πέτυχαν ακόμη δύο γκολ και εν τέλει έφτασαν άνετα στη νίκη. Ο Ζέκα στο 61′ διαμόρφωσε το 2-0 με σουτ ενώ το κερασάκι στην τούρτα της νίκης έβαλε ο Φιγκερόα μ’ ένα εξαιρετικό τέρμα στο 76΄.

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε περίπτωση που ο ΠΑΣ δεν μπορέσει να εξασφαλίσει την αδειοδότηση για τη συμμετοχή της.

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρίνος, Σο, Λαγός, Ζέκα (83′ Καζιγιάμα), Μπαρμπαρούσης, Ντίνας (72′ Εσπάρθα), Φιγκερόα (80′ Φορναρόλι).

Ξάνθη: Λοντίγκιν, Κομεσίδης, Βάλλας, Γούτας, Παΐτο, Ντιέ, Φλίσκας, Μαρέν (46′ Ντάνι), Μάνταλος (70′ Ονουάτσι), Μαρσελίνιο, Σολτάνι (64′ Σμιθ).

Keywords
Τυχαία Θέματα