O Έλληνας ισχυρός άντρας της Disney

Ο Έλληνας από την Κάλυμνο πήρε μία από τις σημαντικότερες θέσεις στον παγκόσμιο τουρισμό. Η πρώτη ιστοσελίδα που το ανακοίνωσε ήταν η gaystarnews.com, με τίτλο «Ο πρώτος γκέι πρόεδρος».

Ο Τζορτζ Καλογρίδης έχει παλέψει ενεργά για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων στις ΗΠΑ και πολλές φορές έχει τοποθετηθεί δημόσια υπέρ των γκέι, όπως για παράδειγμα πρόσφατα που πρωταγωνίστησε σε ένα βίντεο, που προσκαλούσε όλους όσοι έχουν πέσει θύματα κοινωνικής βίας λόγω των σεξουαλικών τους επιλογών, να μιλήσουν και να καταγγείλουν το γεγονός.

Ο

γκέι ακτιβιστής δεν έκρυψε ποτέ τη σχέση που διατηρεί τα τελευταία 12 χρόνια με τον σύντροφό του Αντι Χάρντι, ο οποίος επίσης εργάζεται για την Disney. Οι δυο τους συγκατοικούν και σύμφωνα με το Huffington Post σκοπεύουν να μετακομίσουν σε μια υπερπολυτελή βίλα στην έκταση των περίπου 500 στρεμμάτων του Golden Oak.

«Μας αρέσει που ο νέος πρόεδρος είναι γκέι» δηλώνει υπάλληλος της Disney σε αμερικανική εφημερίδα εξηγώντας τι εννοεί: «Για ποιον λόγο θα μπορούσε να μας ενοχλεί κάτι τέτοιο, τη στιγμή που είναι ίσως ο πιο δουλευταράς που υπάρχει σε όλη την εταιρεία;».

Θα διοικεί 67.000 υπαλλήλους

Καλοδεχούμενος είναι από τους 67.000 υπαλλήλους της εταιρείας, ο Τζορτζ Καλογρίδης, αφού όπως λένε «Μας ξέρει σχεδόν όλους. Ο Καλογρίδης είναι περισσότερο άνθρωπος. Μιλάει σε όλους και μας ξέρει σχεδόν όλους με τα μικρά μας τα ονόματα. Είναι μέσα στην Disney από τα 17 του, έχει περάσει σχεδόν απ’ όλα τα πόστα και ήμασταν σίγουροι ότι μια μέρα θα γινόταν πρόεδρος, αφού το αξίζει πραγματικά».

Το «Walt Disney World Resort» είναι μια μητρόπολη 40 τετραγωνικών χιλιομέτρων, η οποία περιλαμβάνει τέσσερα θεματικά πάρκα, δύο πάρκα με νερό, 24.000 δωμάτια ξενοδοχείων, 3.000 σουίτες που λειτουργούν με χρονομίσθωση, ένα εμπορικό κέντρο 120 στρεμμάτων και ένα αθλητικό κέντρο 230 στρεμμάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα