Α. Ριζάι: Η Σούλα με έπεισε να παραδοθώ

Σε συνέντευξη που παραχώρηση στην εφημερίδα «Εθνος της Κυριακής», ο Α. Ριζάι μιλά για τις στιγμές της ομηρίας στις φυλακές Μαλανδρίνου ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν είχε σκοπό να πειράξει κανέναν αθώο.

«Είμαι άδικα τόσα χρόνια στη φυλακή. Δεν σκότωσα κανέναν, καταδικάστηκα την πρώτη φορά χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο. Από κει και μετά, όλα τα δικαστήρια που ακολούθησαν ήταν προκατειλημμένα εξαιτίας της πρώτης ποινής και αργότερα φυσικά από τις αποδράσεις μου» είπε ο Αλκέτ Ριζάι.

Μιλώντας για το σχέδιο της απόδρασης είπε: « Το αποφάσισα, το σχεδίασα

μέσα σε πέντε λεπτά. Παραλίγο να πετύχει, είχαμε περάσει 13 πόρτες και έμενε μία τελευταία. Είχαμε φτάσει έως έξω στα αυτοκίνητα».

Γιατί αποφάσισε να παραδοθεί: «Η πίεση και οι εκκλήσεις του δικηγόρου μου Σάκη Κεχαγιόγλου και της γυναίκας μου της Σούλας αλλά και το γεγονός ότι για 24 ώρες σε όλους τους συγκρατούμενούς μου του Μαλανδρίνου, δηλαδή σε όλη τη φυλακή, δεν είχαν δώσει φαγητό. Έτσι αποφάσισα να δώσω ένα τέλος».

Πως περνάει σήμερα στις φυλακές: «Είμαι στην απομόνωση και θα ακολουθήσει μεταγωγή μου σε άλλες φυλακές. Δύο φορές την ημέρα μου επιτρέπουν να κάνω για λίγη ώρα τηλεφωνήματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα