ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΛΙΟΡΚΗΣΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ

16:35 6/6/2012 - Πηγή: Matrix24

Συγκέντρωση με συνθήματα και κροτίδες έξω από τα γραφεία του Πέτρου Παππά  έκαναν την Τετάρτη οι οπαδοί της ΑΕΚ που προηγουμένως διέκοψαν με βίαιο τρόπο το ΔΣ της Superleague.

Αφού προξένησαν την αναβολή του διοικητικού συμβούλιο της Λίγκας με τη βίαιη δράση τους, οι περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ

μετέβησαν στα γραφεία όπου στεγάζεται η εταιρία του Πέτρου Παππά στο Μαρούσι.

Οι συγκρεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα εναντίον του πρώην μετόχου της ΠΑΕ ΑΕΚ ενώ άναψαν και κροτίδες. Διαλύθηκαν μετά από επέμβαση της αστυνομίας.

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ανδρέας Δημητρέλος απηύθυνε και πάλι δραματικό κάλεσμα για οικονομική βοήθεια στο πλαίσιο της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας.

Χαρακτηριστικά τόνισε:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται ήδη στο χείλος του γκρεμού. Ήδη αρχίζει και γκρεμίζεται. Δυστυχώς έχει μείνει μόνη και σχεδόν αβοήθητη. Στην ΑΕΚ όμως αυτή τη στιγμή υπάρχουν μερικοί άνθρωποι από τους οποίους εγώ τουλάχιστον προσωπικά αντλώ το κουράγιο μου και εννοώ το προσωπικό, το οποίο παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει από την αδυναμία της ΑΕΚ να τους καταβάλει τους μισθούς τους, συνεχίζει να αγωνίζεται ώστε να κρατηθεί η ΑΕΚ ζωντάνή. Συνεχίζει να πιστεύει ότι η ΑΕΚ είναι πράγματι ιδέα και δεν μπορεί να πεθάνει. Συνεχίζει να κάνει προσωπικές θυσίες για να αποδείξει σε κάποιους ότι η ΑΕΚ αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί μαζί της.

Στην προσπάθειά τους αυτή τουλάχιστον εμένα με έχουν βρει συμπαραστάτη τους και συνεχίζω να προσπαθώ να κάνω το οτιδήποτε προκειμένου η ΑΕΚ να επιβιώσει με οποιοδήποτε κόστος εις βάρος μου. Η προσπάθεια αυτή που γίνεται αξίζει τον κόπο να βρει συμπαραστάτη της και τον ενωσίτικο κόσμο. Από αύριο που ξεκινά η διάθεση των εισιτηριών διαρκείας, δίνεται μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξουμε σε όλους παλαιούς, τωρινούς και μελλοντικούς επενδυτές ότι υπάρχουν στη ζωή ιδανικά τα οποία μπορούν και πρέπει να πρεσβεύονται μέσα από τρία κεφαλαία γράμματα της αλφαβήτου μας. Το Α το Ε και το Κ».

Keywords
Τυχαία Θέματα