Αυτό είναι το νέο video clip της Lady Gaga

Είθισται οι μεγάλοι σταρ και ειδικά της ποπ να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να δημιουργήσουν θόρυβο γύρω από τις επερχόμενες δουλειές τους.

Η Lady Gaga δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τον χρυσό εμπορικό κανόνα και εν όψει του νέου της άλμπουμ «Artpop» κυκλοφόρησε στο δρόμο βαμμένη με λευκή μπογιά και χρωματιστές πιτσιλιές το πρόσωπό της, όπως και στο εξώφυλλο του νέου

της σινγκλ «Applause».

Αν και κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό τη νέα της δουλειά, τουλάχιστον μέχρι την προγραμματισμένη για τις 19 Αυγούστου κυκλοφορία του πρώτου τραγουδιού, έπεσε «θύμα» διαρροών. Αποφάσισε λοιπόν να επισπεύσει τις διαδικασίες καθώς η μουσική της είχε ήδη κυκλοφορήσει από χάκερ στο Διαδίκτυο.

Χαμηλής ποιότητας βίντεο με το νέο κομμάτι της εκκεντρικής τραγουδίστριας άρχισαν να κυκλοφορούν το Σάββατο. «Θεέ μου γιατί;» έγραψε στο twitter η Lady Gaga εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της. «Δεν μπορούσατε να περιμένετε».

Ζήτησε λοιπόν από τα «μικρά τερατάκια» της, τους θαυμαστές της, να ενημερώνουν για κάθε διαρροή τη δισκογραφική της εταιρεία. Και αποφάσισε το απόγευμα της Δευτέρας να κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι της με τίτλο «Applause» στο ραδιόφωνο και στο YouTube, ενώ είναι διαθέσιμο για κατέβασμα στο iTunes.

Η 27χρονη τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει ζωντανά το νέο της κομμάτι στα μουσικά βραβεία του MTV στις 25 Αυγούστου. Το άλμπουμ «Artpop» θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα