«ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ»

«Είμαστε η μόνη δύναμη που μπορούμε να κρατήσουμε όρθια την πατρίδα», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην Εθνική Συνδιάσκεψη της ΝΔ και συνόψισε το μήνυμα ενόψει των εκλογών στο τρίπτυχο «Ενότητα – Αγώνας – Αναγέννηση».

«Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μίας παράταξης που δυσκολίες μετατρέπονται σε δύναμη. Να είστε περήφανοι που είστε η ασπίδα για την διατήρηση των κατακτήσεων του ελληνικού λαού. Απευθύνομαι σήμερα σε ένα συναγερμό αγωνιστών που τη 17 Ιουνίου

θα είναι κυβέρνηση», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ στην αρχή της ομιλίας του και ενώπιον του κομματικού κοινού κάλεσε σε συστράτευση για να κερδηθεί η μάχη «πόρτα πόρτα».

«Να κατέβουμε στις γειτονιές, να πάμε στα καφενεία. Ο αγώνας να δοθεί στους δρόμους κι όχι από τα κομματικά γραφεία. Ο κόσμος περιμένει να τους δώσουμε προοπτική. Το διακύβευμα δεν είναι η τύχη των κομμάτων αλλά η τύχη της χώρας» είπε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε: «Το σημερινό μήνυμα είναι ενότητα – αγώνας – αναγέννηση. Αγώνας για να ξεμπλοκάρει η χώρα από το τέλμα και αναγέννηση για να κάνουμε το άλμα στο μέλλον και να αξιοποιηθεί ο πλούτος της χώρας. Απέναντί μας είναι εκείνοι που τροφοδοτούν την απελπισία και έχουν όπλο το ψέμα»

Στο στόχαστρο του Αντώνη Σαμαρά βρέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι μαζί με το ΠΑΣΟΚ έκαναν την Ελλάδα χώρα χωρίς επενδύσεις. «Χάιδευαν τους κουκουλοφόρους και προστάτευαν τους λαθρομετανάστες, θέλουν σήμερα να διαλύσουν την αστυνομία, εκπροσωπούν την πλήρη απουσία πολιτικής. Τη μία λένε ότι θα καταγγείλουν την σύμβαση, την άλλη ότι θα αλλάξουν τα πάντα στην σύμβαση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οξεία ήταν όμως και η επίθεσή του στο ΚΚΕ, το οποίο κατηγόρησε ότι «παρέλυσε τη χώρα» ενθαρρύνοντας απεργίες και κινητοποιήσεις.

Η επιστροφή στη δραχμή θα είναι ολέθρια και καταστροφική, είπε ακόμα ο πρόεδρος της ΝΔ υποστηρίζοντας ότι καταγγελία του μνημονίου σημαίνει ότι η χώρα μας θα βρεθεί εκτός του ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα