Άκης αντιμέτωπος με ξάδελφο, λογίστρια

Και οι δυο κατηγορούμενοι έχουν ήδη ζητήσει να απαντήσουν στην απολογία Τσοχατζόπουλου, καθώς όπως φαίνεται δεν εισακούστηκε η έκκληση τους να πει την αλήθεια. Υπό αυτά τα δεδομένα δεν αποκλείεται το δικαστήριο να μετατραπεί σήμερα σε …πεδίο μάχης με βασικότερους αντιπάλους τους Ζήγρα και Τσοχατζόπουλο. Ο ίδιος ο πρώην Υπουργός έχει διαμηνύσει από χθες ότι δεν θα δεχθεί κατ’ αντιπαράσταση

εξέταση με τους συγκατηγορούμενούς του, γεγονός που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από παράγοντες της δίκης.

Για τον εξάδελφο του ο Τσοχατζόπουλος έχει πει ότι όλα όσα λέει εναντίον του είναι λόγω της ψυχικής του ασθένειας που εκμεταλλεύτηκε ο ανακριτής. Όσο για τη λογίστριά του αντιτείνει ότι δεν σέβεται τη θέση και τους ισχυρισμούς της για την υπεράσπιση της, αλλά δεν θέλει να έχει συζητήσεις για όλα όσα έχει εκθέσει μέχρι τώρα. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος συνεχίζει σήμερα για τρίτη μέρα την απολογία του σχετικά με τις χρυσές μίζες. Σήμερα αναμένεται να δεχθεί ερωτήσεις απο τους δικηγόρους του δημοσίου που έχει στραφεί εναντίον του διεκδικώντας αποζημίωση αλλά και από δικηγόρους των συγκατηγορούμενών του που θα ανοίξουν και τα χαρτιά τους.

Ο πρώην υπουργός τις δυο μέρες που προηγήθηκαν όταν ο κλοιός έσφιγγε γύρω του από τις ερωτήσεις των δικαστών επέλεγε την τακτική των αφοριστικών απαντήσεων. Άλλες πάλι φορές για να αποφύγει τη νάρκη των χειρόγραφων σημειώσεων του που αποτελούν μέρος της δικογραφίας, ο κατηγορούμενος επέλεγε να οχυρωθεί πίσω από το νόμο για τα προσωπικά δεδομένα. Οι γραμμές που χαράσσονται αυτές τις κρίσιμες μέρες των απολογιών στο δικαστήριο θα εκτιμηθούν από τα μέλη του. Πως; Αυτό θα φανεί την ημέρα της απόφασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα