Ακυκλοφόρητο τραγούδι Ντίλαν του 1970

Πρόκειται για το «Pretty Saro», μια διασκευή από ένα αγγλικό λαϊκό τραγούδι του 18ου αιώνα, που επρόκειτο να συμπεριληφθεί στο δίσκο του Ντίλαν «Self Portrait». Ο καλλιτέχνης το τραγούδησε έξι φορές κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων αλλά τελικά αποφασίστηκε να μείνει εκτός δίσκου αλλά παρέμεινε ηχογραφημένο στο αρχείο της Columbia.

Ήδη στο ίντερνετ έχει κυκλοφορήσει ένα καινούριο βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Pretty Saro», σκηνοθετημένο από την Τζένιφερ Λεμπό, που διεξήγε μεγάλη έρευνα στο Farm Security

Administration της βιβλιοθήκης του Κογκρέσου, στην οποία διάλεξε μέσα από μια δεξαμενή 1200 φωτογραφιών από τις δεκαετίες του 40, 50 και 60, ώστε να βρει τις κατάλληλες , για να «ντύσει» το τραγούδι.

Στην κασετίνα «The bootleg Series, Vol. 10- Another Self Portrait(1969-1971), που θα κυκλοφορήσει στις 27 Αυγούστου, εκτός από το «Pretty Saro», θα εμπεριέχονται τραγούδια από τους 3 –υποτιμημένους για πολλούς- δίσκους του Ντίλαν της περιόδου 1969-1971, σπάνιες και ανέκδοτες ηχογραφήσεις, demos αλλά και εναλλακτικές εκδοχές από τα sessions στο στούντιο ηχογράφησης του 1970.

Keywords
Τυχαία Θέματα