ΑΛΕΚΑ: Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Νέα επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Αλέκα Παπαρήγα, επαναλαμβάνοντας την άρνησή της σε κάθε ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας.

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, η γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ προεξόφλησε ότι η επόμενη κυβέρνηση θα αποτελείται από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ,

σημειώνοντας ότι «ο λαός δεν είναι έτοιμος ακόμη για τη ρήξη και την ανατροπή». Εκτίμησε, πάντως, ότι «όποια κυβέρνηση κι αν σχηματιστεί, θα πέσει σε σύντομο χρονικό διάστημα, κι ας έχει δημιουργήσει το πολιτικό σύστημα διαύλους μεταξύ των κομμάτων». Η Αλέκα Παπαρήγα προέβλεψε, ακόμη, πολλές «μετεγγραφές» βουλευτών στην Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές της 6ης Μαΐου και υπερασπίστηκε την άρνηση του Περισσού να συζητήσει οποιοδήποτε ενδεχόμενο συνεργασίας, λέγοντας: «Αν η σταθερότητα είναι οπισθοδρόμηση και οι κωλοτούμπες πρόοδος, εμείς δεν μπορούμε να το καταλάβουμε αυτό». Παράλληλα, η γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ επιτέθηκε εκ νέου και στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι «αλλάζει θέσεις κάθε μέρα, ακόμη και σε σημαντικά ζητήματα».

Νωρίτερα, εξάλλου, ο Περισσός, με ανακοίνωσή του, κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ για «κωλοτούμπες» και «καιροσκοπισμό», σχολιάζοντας την πρόταση Τσίπρα για μετεκλογική συνεργασία και συγκρότηση κυβέρνησης της Αριστεράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα