ΑΛΕΞΙΟΥ-ΓΑΛΑΝΗ ON TOUR

Οι δύο κορυφαίες ερμηνεύτριες επαναλαμβάνουν το πρόγραμμα που παρουσίασαν το χειμώνα στο Παλλάς σε open air εκδοχή.

Αφορμή για τη φετινή συνάντηση της Χάρις Αλεξίου και της Δήμητρας Γαλάνη ήταν η πάλαι ποτέ συνεργασία τους στο άλμπουμ «Τα τραγούδια της χθεσινής μέρας». Του εμβληματικού –τουλάχιστον για μια γενιά- δίσκου που σημάδεψε την καριέρα και των δύο.

Έπειτα από έναν επιτυχημένο κύκλο εμφανίσεων στο «Παλλάς» το χειμώνα που μας πέρασε, οι δύο ερμηνεύτριες συναντιούνται ξανά φέτος το καλοκαίρι,

μεταφέροντας το «Μπλε Βελούδο» -αυτός ήταν ο τίτλος που διάλεξαν για το πρόγραμμά τους- σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο.

Παρότι ως ρούχο/αξεσουάρ/πανωφόρι το μπλε βελούδο μπορεί να είναι κομμάτι ζεστό για καλοκαίρι, η Αλεξίου και η Γαλάνη παίρνουν τα όρη και τ’ άγρια βουνά, τους λόγγους και τις ραχούλες, τα ανοιχτά θέατρα και τις παραποτάμιες σκηνές και κάνουν καθεμιά αναφορές στο σύνολο σχεδόν της προσωπικής δισκογραφίας τους, ανταλλάσσουν τραγούδια και –αν τηρήσουν την παράδοση που δημιούργησαν στο Παλλάς- δέχονται και παραγγελιές από το κοινό.

Η πρεμιέρα της περιοδείας έχει προγραμματιστεί με δύο συναυλίες στις 2 και 3 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη».

INFO: Στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στις 02 & 03/07 στις 21.30, είσοδος 15 ευρώ, προπώληση στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Βύρωνα, στο Tickethouse & στα Public

Keywords
Τυχαία Θέματα