ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ

Βροχές που θα ξεκινήσουν από τα δυτικά και βόρεια και θα επεκταθούν τις επόμενες ημέρες και στα υπόλοιπα διαμερίσματα της χώρας, αλλά και πτώση της θερμοκρασίας θα έχουμε, σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ. Ήρθε εντέλει το φθινόπωρο;

Γενική πρόγνωση για σήμερα Τετάρτη

Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά και βόρεια. Υπάρχει πιθανότητα για σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια. Δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι μέχρι 6 μποφόρ θα πνέουν στα πελάγη. Πτώση θερμοκρασίας αναμένουμε στα δυτικά και βόρεια.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός:

λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και πρόσκαιρα στα υπόλοιπα κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 30 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα για πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως το απόγευμα. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Ατερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: αρχικά αίθριος και από το μεσημέρι τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά της Θεσσαλίας. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια 5 τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου  Στην Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: στα νότια γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα βόρεια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Τοπικές προγνώσεις

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 και στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: λίγες αραιές νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές στα γύρω ορεινά. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 που το απόγευμα θα γίνουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Πέμπτη 4/10

Καιρός: στα δυτικά λίγες νεφώσεις κυρίως το απόγευμα στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, όπου τα φαινόμενα πιθανόν να είναι ισχυρά. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα δυτικά και νότια πελάγη 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε πτώση.

Keywords
Τυχαία Θέματα