ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ 40ΑΡΙΑ

07:35 5/8/2012 - Πηγή: Matrix24

Στους 41 με 42 βαθμούς θα σκαρφαλώσει -για άλλη μια φορά φέτος- ο υδράργυρος μέσα στη βδομάδα, με το κύμα ζέστης να είναι πιο έντονο την Τρίτη και την Τετάρτη. Στους 39 σήμερα το θερμόμετρο. 

Αναλυτικότερα, και σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, τη Δευτέρα ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος και ζεστός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Την

Τρίτη και την Τετάρτη αναμένονται τοπικές νεφώσεις (κυρίως τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης) στα βόρεια, Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 και πρόσκαιρα την Τρίτη στο Αιγαίο 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 41 και πιθανώς τοπικά τους 42 βαθμούς κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις αναμένονται από τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες της Πέμπτης στα ηπειρωτικά, με πρόσκαιρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια. Οι άνεμοι  από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 με 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα καταγράψει μικρή πτώση την Πέμπτη στα βόρεια, η οποία θα γίνει αισθητή στην υπόλοιπη χωρα την Παρασκευή.

Keywords
Τυχαία Θέματα