ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ MICROSOFT

Την ευθύνη για την επίθεση στα κεντρικά γραφεία της Microsoft στο Μαρούσι την  Τετάρτη 27 Ιουνίου, ανέλαβε με προκήρυξη που ανάρτησε στο διαδίκτυο η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Αποκλίνουσες συμπεριφορές για τη διάδοση του επαναστατικού τερορισμού -Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο».

Στην προκήρυξη η οργάνωση αναφέρει ότι φρόντισαν να μην υπάρξουν θύματα και διαψεύδει ότι χρησιμοποίησαν όπλα για την ακινητοποίηση του προσωπικού.

« Ήταν μια πράξη πολέμου, ενάντια στις ύπουλες σιωπές και στην γενικευμένη αιχμαλωσία

που παράγει ο σύγχρονος κόσμος» αναφέρει η οργάνωση.

Στην προκήρυξη γίνεται εκτενής αναφορά στις εκλογές και ειδικά στην «Χρυσή Αυγή».

«Η συνεχόμενη αύξηση της δυναμικής των φασιστών σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους επειδή ακόμα δεν αποτελούν ένα φαινομενικά σοβαρό κίνδυνο γιατί θα βρεθούμε προ εκπλήξεως και δεν θα είναι κάτι ευχάριστο. Έτσι οι μαχαιροβγάλτες μέλη του κόμματους αυτού ας μην καθησυχάζονται επειδή πλέον θα τους φυλάνε μπάτσοι. Όπως λέει και το ρητό: με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια».

Επιπλέον τονίζουν ότι η βομβιστική επίθεση ήταν πράξη αλληλεγγύης «στην αντάρτισσα Όλγα Οικονομίδου» που είναι κρατούμενη για την υπόθεση της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς», καθώς και «στον αναρχικό Μάριο Λόπεζ που τραυματίστηκε από εκρηκτικό μηχανισμό που μετέφερε στο Μεξικό και στους αναρχικούς αιχμαλώτους που κατηγορούνται για συμμετοχή σε επιθέσεις της FAI στην Ιταλία», αλλά και σε όλους τους «αιχμάλωτους επαναστάτες» και «αναρχικούς συντρόφους» που είναι έγκλειστοι φυλακών διεθνώς.

Keywords
Τυχαία Θέματα