ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Αναβλήθηκε η δίκη των μελών της Χρυσής Αυγής στη Βέροια καθώς οι κατηγορούμενοι ζήτησαν προθεσμία για να προετοιμάσουν την υπεράσπισή τους.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα των κατηγορούμενων και ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για την Τετάρτη 13 Ιουνίου.

Η ατμόσφαιρα έξω από το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο στη Βέροια,

όπου θα δικάζονταν σήμερα οκτώ μέλη της χρυσής Αυγής, μεταξύ των οποίων και ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στην Πέλλα Ιωάννης Σαχινίδης, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν ως οι δράστες επίθεσης σε καφενείο, ήταν τεταμένη.

Έξω από το δικαστικό μέγαρο υπήρχε ισχυρότατη αστυνομική δύναμη, ενώ συγκεντρώθηκαν και μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Υπενθυμίζεται ότι τα επεισόδια άρχισαν το μεσημέρι του Σαββάτου, όπου μέλη της Χρυσής Αυγής συνεπλάκησαν με νεαρούς του αντιεξουσιαστικού χώρου που διένειμαν έντυπο προεκλογικό υλικό. Όταν στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, οι δυο ομάδες τράπηκαν σε φυγή και διέφυγαν προς άγνωστες κατευθύνσεις.

Αργότερα, ομάδα 15-20 μελών της Χρυσής Αυγής μετέβησαν σε καφενείο της πόλης και επιτέθηκαν σε θαμώνες, ενώ έσπασαν εξοπλισμό του καταστήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα